Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkerülő kötődő férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkerülő kötődő férfiak, akik tudják magukról, hogy azok. Hogy álltok a csókolózással? Hogy viselkedtek közvetlenül szex után? Tényleg nincs szükségetek összebújásra?

Figyelt kérdés

Tényleg kell legalább 10-14 nap, hogy újra igényetek legyen arra a nőre akivel randiztok?

Olyan nők válaszát is várom, akik ilyen pasival randiztak, éltek/élnek párkapcsolatban.

dec. 21. 11:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Kerül ahogy csak tud. Évek óta minden intim pillanatot kerűlt.

Szex után? Már közben elszalad, abbagyja.

dec. 23. 02:42
 22/33 A kérdező kommentje:

21. Ez nagyon durván hangzik :(

Sajnálom, hogy ezt kellett átélned! :( Remélem már nem vagy benne!

dec. 23. 09:51
 23/33 anonim ***** válasza:
22# nyihaha 😁 pedig de. Mert egy önsanyargató, idióta, debil vagyok. Azt hiszi, hogy én vagyok a hibás mindenben miközben ő okozta azt, hogy ne merjek hozzá érni az engedélye nélkül.
dec. 23. 10:04
 24/33 A kérdező kommentje:

Hát. Nem is tudom mit mondjak. Azért nem ártana kikeveredni belőle. Ennél egyedül is jobb. :/ Ez nagyon méltatlan, hogy így bánjanak egy emberrel.

Biztos nehéz, gondolom egyfajta Stockholm szindróma alakult ki nálad is, azért vagy még mindig benne. Kívánom, hogy legyél boldog!

dec. 23. 10:28
 25/33 anonim ***** válasza:
24# orvosként írsz ilyeneket? Ha igen, akkor is elég furcsa. Nem vagy jó nyom olvasó 😉
dec. 23. 14:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Elkerulo, kotodo ferfi az milyen?
dec. 23. 14:41
 27/33 anonim ***** válasza:
Hogy milyen? Nem érdekli milyen módon valósítja meg a terveit, de eléri és nem bánja másnak jó e úgy vagy sem. Egy számít. Neki jó legyen
dec. 23. 14:57
 28/33 anonim ***** válasza:
Lehetetlen megtartani, se veled, se nélküled kapcsolatba tudsz csak lenni vele. Vágyik komoly kapcsolatra, de ha közel enged magához, szintlépés helyett megfutamodik. Tipikusan olyan ember, akit ha megismersz, nem érted, mért is van egyedül. Szóval elköteleződésre képtelen.
dec. 23. 15:07
 29/33 A kérdező kommentje:
25. Nem kell ahhoz orvosnak lenni, hogy leirja a válasz adó, hogy tudja jól, hogy magát sanyargatja de mégsem lép ki a rosszból. Olvass utána a Stockholm szindrómanak. Amúgy nem azt mondtam h az a baj, hanem hogy valami hasonló zajlik odabenn a válaszadónal. Ami egyértelműen nem jó. És az én véleményem igen az, hogy egy sanyarú kapcsolattól egyedül is jobb. Ha meg beletenyereltem az igazságba és fáj,akkor így jártál.
dec. 23. 16:36
 30/33 anonim ***** válasza:
Olvasható itt az okoskodásotok. Semmibe nem láttok bele tisztán. A sanyargatást ne úgy vegyetek ,hogy bántja magát! Elvisel mindent. Segigek a negfejtésben is. Hazasság arról szól, hogy jóban, rosszban, szeretben, szegéységben...blabla. Mert erről kell szólni. Kitartó. Úgy hívják a nevét. Nem stokholm!
dec. 23. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!