Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkerülő kötődő férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkerülő kötődő férfiak, akik tudják magukról, hogy azok. Hogy álltok a csókolózással? Hogy viselkedtek közvetlenül szex után? Tényleg nincs szükségetek összebújásra?

Figyelt kérdés

Tényleg kell legalább 10-14 nap, hogy újra igényetek legyen arra a nőre akivel randiztok?

Olyan nők válaszát is várom, akik ilyen pasival randiztak, éltek/élnek párkapcsolatban.

dec. 21. 11:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem tud lelkileg kötődni, ezért akkor jön, amikor nagyon kell már, kvázi maszturbációs segédeszköz vagy számára, ennyi. A szex amúgy full 100% totál prűd, tehát semmi extra nincs. A nőgyógyászati vizsgálóasztal szexibb. Vagy mire vagy kíváncsi? Beszélgetésre van igénye, de ezeket nagyjából az infantilis érzelemvilágának megfelelően kell elképzelni. Sok mindenről (érzelmi, lelki dolgokról) nem lehet vele beszélni, mert nem érti, számára ez teljesen vakfolt. Ezt ő is érzi, ezért sok mindenre van valami egyedi magyarázata, amit inkább nem is akarsz megint hallani, ezért nem forszírozod. Szépen rohadsz meg mellette, a társas magányban, telnek az évek, ennyi nagyjából.
dec. 21. 15:02
 12/33 A kérdező kommentje:

9 és 10-és ez nagyon-nagyon durván hangzik. Elakadt a lélegzetem is, amikor olvastam a két írást.

Attól a vizsgálóasztal dologtól nagyon durván kirazott a hideg.

Tapasztalatból írtátok? :(

dec. 21. 15:08
 13/33 anonim ***** válasza:

Sajnos igen.

11

dec. 21. 15:09
 14/33 A kérdező kommentje:

Bocsi 9 és 11es a fentebbi válaszom.

10es nincs szó konkrét személyről. Miért kell ilyeneket belelatni a kérdésbe?

dec. 21. 15:09
 15/33 A kérdező kommentje:

Basszus! 11! Nagyon sajnálom!!

Remélem már kint vagy belőle!

Hálásan köszönöm, hogy leírtad!

dec. 21. 15:10
 16/33 anonim ***** válasza:
48%
Miért hazudsz amikor párkapcsolati témakörben vagyunk?
dec. 21. 15:18
 17/33 anonim ***** válasza:
48%
Ha neked nincs ilyen problémád, akkor meg hogyhogy kérdezel? Mért tartod cikinek, hogy szarban vagy, anonim az oldal! Tuti nem tennék fel csakúgy kérdést, ha nem vagyok érintett!
dec. 21. 15:20
 18/33 A kérdező kommentje:
Miért hol tegyem fel a kérdésem? Ez többnyire párkapcsolati téma. Több helyen jött velem szembe ezzel kapcsolatos poszt, reels és kíváncsi lettem. Olvastam a témában de teljesen általános leírásokat találtam. Miért olyan nehéz elhinni, hogy érdekel a téma? Esetleg korábbi rossz tapasztalatok nyerhetnek értelmet általa? Nesze neked internet népe, mindenki mindent jobban tud. 🤦
dec. 21. 15:55
 19/33 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha érdekel a téma, javaslok egy könyvet: Kötődési problémák és megoldások.
dec. 21. 18:05
 20/33 A kérdező kommentje:
19es hálás köszönetem! 😊
dec. 21. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!