Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom emiatt aggódni?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Ha a páromat egy napig technikai okok miatt nem tudtam keresni, akkor az idő alatt erős szorongást élt át. Azzal indokolta ezt, hogy megszokta, hogy mindig elérhető vagyok számára. Néha olyan érzésem van, hogy csak a figyelmem kell neki, és az egyoldalúan. Kicsit aggaszt, hogy egy nap nem keresés miatt szorongott, meg az is, hogy ezt amiatt hogy nem voltam elerhető, pedig ő ezt szokta meg. Szerintetek ez normális, vagy van okom aggódni?
2021. szept. 9. 16:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

De mondta h megszokas. Azaz rendszer.

Ha minden reggel 8 kor kell kezdeni a munkahelyen nem lenne erdekes ha egyik hetkoznao random be lenne zarva?

2021. szept. 9. 16:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Nekem ez a megszoktam hogy mindig elérhető vagy... ez számomra mást jelent. Pl azt is amit irtam, meg azt is, hogy rugalmatlanság van.
2021. szept. 9. 16:45
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező. Ha eltünsz és nem adsz életjelet magadról , persze hogy aggódik. Ha eddig mindig beszéltetek napközben is a 7 hónap alatt, akkor mégis mit gondoljon szerencsétlen?
2021. szept. 9. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
EQ az kanyarban..kezdem sajnálni kerdező párját.
2021. szept. 9. 17:04
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Rossz érzés, igen, mert nem tudod, mi van a másikkal... Aki szerelmes, az általában így érez.
2021. szept. 9. 19:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Más a szerelem és más a birtoklás. Csak sokan észre sem veszik ezt
2021. szept. 9. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Meg más a megszokott a rutin. Es más ami attol elter.

Ezt az IQ nulla gondolkodast kerdezo amit te előadsz..

Oke hogy gyk de mindig rá kell jönnöm h még mindig van lejjebb..

2021. szept. 9. 19:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen. Olyan rutin hogy neki mindent lehet. Én mindig legyek elerhető a nap 24 orájában. Ő meg kedve szerint eltűnik napokra. Igazatok van, a gond tuti velem van, hogy én ezt a rutint hogy egy nap önhibámin kívül nem keresem és szorong, abnormálisnak tartom.
2021. szept. 9. 19:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Napokra..?
2021. szept. 9. 21:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen! Én pedig egyszer akaratomon kívül nem tudtam beszélni vele, és hopp szorong.
2021. szept. 9. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!