5 nap késés után a tesztem negatív. Kezdek aggódni emiatt. Már nem is lehetek terhes?
Sziasztok!
Január 5-én volt utoljára a menstruációm első napja. Akkor 10-ig tartott. Most pedig február 3-ra vártam, de semmi.
Múlthéten a tisztasági betétemen rózsaszínes folyásom volt, majd egy kis barna. Azóta nem tapasztaltam ezt, csak folyamatosan fehér folyást, így használom a tisztaságit.
A melleim egyáltalán nem fájnak, viszont az alhasam szokott szúrni, de maximum egy óráig tart. Néha émelygek, vagy éppen hányingerem van, de ez is nagyon ritka. Lehet, hogy csak beképzeltem. A fejem az napok óta fáj. Eléggé stresszes mostanában a munkám.
Ma reggel használtam az x-epil pen változatát, de negatív lett.
A párommal ritkán használunk óvszert, ezért is vettem meg a tesztet. Megszakításos módszert alkalmazzuk.
A naptáram szerint 20-án volt ovum. Mi pedig 15, 18, 23, 25, 29, 31, 1-jén voltunk együtt.
Egyelőre nem terveztünk babát, csak a későbbiekben. De azt sem bánnám, ha lenne. Sőt!
Szerintetek csak a stressz miatt késik? Vagy ne is reménykedjek egy babában? Kicsit elkeseredtem, de talán ez még nem a mi időnk.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Dehát ha megszakítással vagytok együtt akkor azért igen kevés esély van a babára...:O
Most ezt nem értem, ha akartok babát, minek a megszakítás?
Szerintem ha stressz ér stb. vagy bámi mástól is csúszhat a mensi. (nekem pl. betegen szokott, most se vagyok meglepődve hogy még nem jött meg, mert influenza szerű tünetekkel vagyok itthon)
Sajnálom, ha értetlenül írtam. Kicsit izgultam, most használom először ezt az oldalt.
Úgy értettem, hogy azt a módszert használjuk legtöbbször. Viszont, ha egyszer mégis becsúszna egy baba x idő előtt akkor se lenne gond. Tegyük fel, ha csak egy év múlva szeretnénk, de mondjuk hamarabb lesz. Ez csak egy példa volt.
Értem. Köszönöm a válaszodat! Lehet, hogy tényleg csak a stressz miatt van. Maximum várok még. :)
Szia! Sajnálom, de nem valószínű, hogy terhes vagy.
Viszont ne keseredj el. Megszakítással az lenne a csoda, ha teherbe estél volna.
Akkor valószínűbb, hogy a sok stressz miatt van. Mindenesetre, ha továbbra is késik, azért egy orvost meglátogatok. Ha több lenne, mint egy hét.
Lehet, hogy tényleg csak kicsit lazulnom kéne és nem a dolgokon görcsölni.
Köszönöm a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!