23. án volt ovulació, és a párommal 18. án voltunk együtt, utána is de azokat már nemtudom pontosan melyik nap. Szerintetek terhes lettem ennyitől? Nagyon szeretném.10. én kell meg jönnie, tesztet már csináltam de negatív. Annyira kíváncsi vagyok
Látszik kimaradtál biológia óráról...ha azt se tudod hogyan működik a női test inkább ne alapíts családot!
Ha január 18-án voltatok együtt és azóta többször, LEGHAMARABB Február közepén mutat ki a teszt bármit is!
Olyan teszt, ami "3napos terhességet is kimutat" azt jelenti, hogy a BEÁGYAZÓDÁS után...a beágyazódás az aktus/sex után 2 hét.
De még az se 100%. A tervezett/elvégzett aktustól számított 3-4
hét a legesélyesebb, előbb felesleges tesztelni.
18.-óta még 2 hét se telt el, ha éppen aznap megfogant volna...és amúgy se biztos, hogy rögtön összejön, hónapokig, évekig is elhúzodhat.
Jó nagy bunkó vagy. Azért mert valaki feltesz egy kérdést, nem kell azonnal nekiesni ilyen undorítóan,lenézően.
Szégyelld magad a viselkedésedért.
Most konkrétan az a kérdésed,hogy terhes vagy-e?
Mégis elárulnád,hogy miből kellene nekünk ezt megmondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!