Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (leszbi vagy biszex vagyok? Kezdek aggódni emiatt :S)
Eej, hány lányt hívnak itt sörözni :D Pár kérdésben láttam.
Nade, kérdésre válaszolva: ne skatulyázd be magad. Összejössz egy lánnyal, összejössz egy lánnyal. Fiúval, akkor meg fiúval. Tök felesleges cimkéket aggatnod magadra.
ugyan ez velem :) vagyis hát volt....de engedtem a kíváncsiságomnak, csak kicsit "alattomosan"...suliban odamentem a fiú osztálytársaimhoz (nagyon perverzek), mondtam nekik hogy le vagyok égve, fogadnék egy jót mert nincs pénzem ma kajára....a sok bunkó perverz petrsze abban fogadott hogy "úgysem merem megcsókolni a (legyen mondjuk a csaj most) Livit...." ez a livi amúgy így mozgatta a fantáziám, hát odamentem, egy kis tapizás kíséretében erélyesen megcsókoltam....fú de jó volt :D
teljesült az egyik vágyam, + szereztem 5000ft-t....:D
am hogy valami hasznosat is mondjak, lehetséges hogy a lányokkal érzelegni akarsz, a lányok jobban megértik egymást meg minden, de az hogy szerelmes vagy egy lányba, az mondjuk utalhat egy kis leszbikusságra... de ha lesznek fiúk akikbe beleszeretsz még, akkor lehet hogy biszex...aztán lehet hogy kipróbálod egy lánnyal, aztán kiderül hogy csak egy vágy volt és tök normális vagy...sajnos ilyeneket így konkrétan nem lehet kijelenteni hogy mondjuk na te most hetero vagy biszex vagy..:///
sz*r játék az élet...de jó a grafikája ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!