Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom emiatt aggódni?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Ha a páromat egy napig technikai okok miatt nem tudtam keresni, akkor az idő alatt erős szorongást élt át. Azzal indokolta ezt, hogy megszokta, hogy mindig elérhető vagyok számára. Néha olyan érzésem van, hogy csak a figyelmem kell neki, és az egyoldalúan. Kicsit aggaszt, hogy egy nap nem keresés miatt szorongott, meg az is, hogy ezt amiatt hogy nem voltam elerhető, pedig ő ezt szokta meg. Szerintetek ez normális, vagy van okom aggódni?
Mi meg is beszeltuk a parommal az ilyeneket hogy ha nem vagyok elerheto ne gondoljon rosszra semmikepp. (Nekem megesik pl hogy veszekedes kellős közepén lemerul a telom, töltő meg kanyarban es teljesen olyan minta rávágtam volna a telefont. Holott alapvetoen meg tudjuk oldani a gondjainkat. De nekem mint vmi murphy, pont viták, vagy komolyabb egyeztetések alatt, meg pont akkor merul le, esik ki az erkelyen, meg stb amikor pont nagyon nem kéne...:D)
A kapcsolat elorehaladtával viszont ha nem lenne telefonom, se tűnne már neki fel, annyira nem erdekli irok e vagy nem..
2021. szept. 9. 16:31
2/21 anonim válasza:
*normalis, foleg kapcs elejen
2021. szept. 9. 16:32
3/21 A kérdező kommentje:
7 hónapja vagyunk együtt.
2021. szept. 9. 16:32
4/21 anonim válasza:
*mi biztositjuk egymast a non stop elerhetőségről viszont. Nem jatszmazunk soha, h direkt nem veszem fel, meg ilyenek.
2021. szept. 9. 16:33
5/21 A kérdező kommentje:
Engem az aggasztott hogy megszokta mindig elérhető vagyok... mintha rám támaszkodna
6/21 anonim válasza:
A 7 ho még eleje.
7/21 A kérdező kommentje:
7 hónap alatt ez volt az első eset hogy technikai dolog miatt nem tudtam keresni.
2021. szept. 9. 16:34
8/21 anonim válasza:
5. Ez is normalis. Ha valakinek pl minden reggel joreggeltet irsz es egy nap kihagyod, termeszetes hogy fel fog tunni.
2021. szept. 9. 16:34
9/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha pld. 1 napra kikapcsolod a telefonodat, és semmilyen más úton nem ér el, akkor ez teljesen normális. Minden jóérzésű embert a frász kitörne, hogy a párjával baj van, és már a halálát is vizionálná.
Ez szerintem teljesen normális!
2021. szept. 9. 16:35
10/21 A kérdező kommentje:
Bennem vmi miatt rossz érzést keltett az hogy megszokta mindig elérhető vagyok. Vmi miatt ez nekem nem jó érzés. Mintha mindig a rendelkezésére kéne állnom és a tudat jó neki hogy ez így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!