Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nő ismerkedik, pasizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő ismerkedik, pasizik, és azt mondta, hogy az esély ott volt előttem, de én elcsesztem, akkor nem tudom helyrehozni? F

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amit a westernfilmek hősei a film végén.
2021. szept. 7. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

10 #

Így már más megvílágításba tetted a kérdést.Előtten nekem úgy tünt,mintha egy röpke 1-2hetröl lenne szó,és kiestél a kosárból.

Nem.Ilyenforman nincs mit tenni.Nem várhatod el,h 1 ev után ismét folytatni akarná,mert te meggondoltad magad.

Legközelebb olyanokkal randizz,akik akkor és ott tetszenek is.

9#voltam.

2021. szept. 7. 11:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Elnézést válaszolok,hogy későn válaszolok nektek. Elnézést, hogy a kérdésem alatti mezőbe nem irtam le az egész történetet, erre kérdéseimnél legközelebb figyelni fogok. Meg beszéltük vele, jó akkor elrontottam mindent, én hibáztam én tehetek mindenről, külön utakon folytatjuk és ismerkedhetünk akivel akarunk. Sokat tanultam az esetből ebből sok hibámbol, hogy ne kövessem el másnál. Komolyan akarta párkapcsolatot, még talán családalapitást és a gyerek szülést is meg gondolta volna. mai napig facebookon levelezünk, ott ismerkedtünk meg. 7-8 éve ismerjük egymást. megbizunk egymásba megbeszélünk,amit másnak nem merünk elmondani.
2021. szept. 7. 11:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Kettes és hármas válaszolo: Én nem akartam kapcsolatot tőle, ő akart tőlem komolyabat együtt járni velem, de én nem vettem észre,vagy nem tudtam rola. Soha nem fogom helyre hozni 1 pár már nem leszünk, max sima ismerősők. ő probál kezdeni az életével, mert rám nem fog várni interneten keresztül ismerkedik több emberel hátha sikerül. én szeretem őt,de most ő nem akar. elfogadtam
2021. szept. 7. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Kerdes, hogy igaz-e. Ha valoban ott volt a lehetoseg, vagyis valoban vonzodott hozzad, az nem mulik el jozan esszel pitty-putty. Viszont kerdes, igaz-e, mi volt a kontextus. Mert ha kifogas, akkor a mondat masik fele igaz.
2021. okt. 19. 12:58
 16/17 A kérdező kommentje:

nőt mondtam azaz idösebbet,és nem fiatalab lányt hozzám képesté letkoromhoz képest. nővel nem jött össze kapcsolat igy baba se lett.jövőbeni elképzelés csak az én fejembe ment bele. nő az megtartota volna ha 1 pár lettünk volna és terhesl ett volna tőlem.abortuszt ő se szereti.van 1 női ismerösöm 2gyereket szült,1 abortusza volt következő 2 babát megszülte felenevelte akik abortuszos után jöttek

* jo barátok vagyunk,lelki társak.hiányoztak beszélgetések meg ilyeneket irt,mikor nem beszéltünk intrneten 1 darabig.n éah félre értem az irásait és nagyon azt érzem,kényszerből pasizik.szeret.valamiko gondol rám,emleget.valamikor álmodik rolam

.A nőnek leirtam neki régen mit akartam tőel vele,megj övőbe is.ő szeritne nem tudni mit hoz a sros,mit hoz a jövő.szerinte elkéstem,nemm ostk elelt volna ezt irnom.sajnálatos,hogy miért utasitottam vissza ezeket irta nekem. ő szeritne ne irjakm ultrol,ne beszéljek multrol,nem érdkeli idegesiti a dolog. irtam neki,hogy feltételeit,mindent elfogadok.megértem őt miket tettem ami fájt,rosszul esett neki.meg szerinte nem hiszi,hogy aj övőbe összejövünk.csak mint barát ezt ezerszer leirja.piros szivecske smájli is sima baráti.probálmo őt elfelejteni kiszeretni belle,olyant találni aki ilyen elfogado mint ő

* Válaszoló:őszintén? Mikor én probálkoztam volt neki valakije,sokáig sima ismeröse sima barátja maradtam évekig később rájött belém szeretet.nekem más lányok tetszetek.sok helyen nem nézik jo szemmel,pasi idösebb al áynál 5 évnél nagyob kork ülönbséggel,meg idösebb nő fiatalabb pasi kork ülönbséget,internetes ismerkedést is elvetik.hol sima barátilag szerettem,hol szerelmileg nem voltam biztos benne. soha nem tudtam, hogy miket reagáljak,hogyan kezeljem.meg nem tudom mindent későb értetem meg.félre érthetően irta le dolgokat,nem tudtam mit akar

elöször össze akart velem jönni komoly dolgokat gyereket. miután lemondot rolam,nem adtam be derekam.lelkitár és sima barát. érzéseim ezt sugják ha nem szeretne nem irna meg semmi

az én hibám nagyon, ő is akart kapcsolatot tőlem me gmindent,meg én is,mind kettőnk elutasitota másikat.most már késő.ismerösök maradtunk,külön utat járunk.de ugyan ugy meg beszélünk mindent.problémáinkat kibeszéljük.bizalom sima baráti szeretet meg marad kapcsolatbol.

őszintén? Mikor én probálkoztam volt neki valakije,sokáig sima ismeröse sima barátja maradtam évekig később rájött belém szeretet.nekem más lányok tetszetek.sok helyen nem nézik jo szemmel,pasi idösebb al áynál 5 évnél nagyob kork ülönbséggel,meg idösebb nő fiatalabb pasi kork ülönbséget,internetes ismerkedést is elvetik.hol sima barátilag szerettem,hol szerelmileg nem voltam biztos benne. soha nem tudtam, hogy miket reagáljak,hogyan kezeljem.meg nem tudom mindent későb értetem meg.félre érthetően irta le dolgokat,nem tudtam mit akar

2021. okt. 19. 13:10
 17/17 A kérdező kommentje:
15# válaszoló: Igen valóban ott volt a lehetőségem, évekig meg minden egyéb. A nő szerint kellettem volna én neki, de elhajtotam őt nekem nem kelett akkor, most már késő bánat. nőnek ez vissza utasitás rosszul esett fájt, meg helyre nem hozhato dolog. nagy nehezen elfogadta. sima ismeörösök maradtunk,nem lettünk haragba. akkor nem ismertem fel a jeleket, irásait se értettem, hogy csak mondja vagy télelg komolyan gondol dolgokat.
2021. okt. 19. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!