Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nő ismerkedik, pasizik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő ismerkedik, pasizik, és azt mondta, hogy az esély ott volt előttem, de én elcsesztem, akkor nem tudom helyrehozni? F

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 13:13
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
48%
Nem, mire randira sorra kerültél, màr beimponàlt neki màs. Szó szerint és/vagy képletesen.
2021. szept. 6. 13:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mit csináltál, hogy ezt mondta?!
2021. szept. 6. 13:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mivel cseszted el.
2021. szept. 6. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez többnyire csak kifogás és bla bla lerázós szöveg.

De ha mondjuk olyannal indítottál, hogy első randin szex akkor lehet h valóban rossz volt az indítás-

2021. szept. 6. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Akkor már van más képben.
2021. szept. 6. 15:03
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Azt jelenti, hogy egy idointervallum, amikor megprobalta a tudtodra is adni, hogy gyere be, de bamba voltal es eszre sem vetted. Ezt pedig ugy ertette, hogy te baratkent nezel ra, nem pedig nokent. Ennel talan nincs is nagyobb sertes egy no szamara. Mar onamagaban az is, hogy ezt elmondta is nagyon ritka. De tobb eselyt ne varj, ez a hajo elment.
2021. szept. 6. 16:34
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Én ugyan nem nő vagyok, volt már pár eset, mikor utólagos hajlandóságát fejezte volna ki egy-egy célszemély, én sem hallottam meg ezeket a célzásokat. Az ember már csak ilyen, kicsinyes bosszúálló patkány. :D
2021. szept. 6. 17:00
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Nem, ilyen nincs. Ez csak valami egónövelő pitcha. Azt akarja, hogy istenítsd őt, teperj érte, de valójában nem akar tőled semmit. Küldd el a büdös francba!
2021. szept. 7. 00:04
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

Ha valakinek bejössz,akkor ilyen fa$ágokat nem mond.Hacsak nem egy félkegyelmű az illető.

Ez nem gyartósor,hogy ha nem kapod el a jővő darabot,akkor a szalag tovább viszi, és jön a következő.

Ez azért egy nő viselkedésére nézve elég szánalmas.

Ezzel a dumaval eléggé beégette magát,tehát majdnem biztos,hogy nem egy agytrőszt a kedves hölgyemény.

2021. szept. 7. 07:51
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, válaszolok mentek a zöld kezek. Én nem vettem észre a jeleket, hogy mit is akar tőlem nem volt egyértelmü. Ő párkapcsolatot akart tőlem tartosat, én féltem kapcsolatol megnem éreztem semmit ő iránta.Az utobbi kb:1-2 évben szerettem belé. Ezért mondta nekem, hogy erről elkéstem, féltem kapcsolatunktol,onantol nincs mit tenni
2021. szept. 7. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!