Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még esély ezt helyrehozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély ezt helyrehozni, vagy már nem érdemes ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Egy elég hosszú sztorit próbálok, most dióhéjban leírni.

Szóval, ez most nem a teljes szövegkörnyezet lesz, de csak ezen tudott megsértődni, így ezt emelem csak ki. Megmondtam a páromnak, hogy azon az úton, amelyen jelenleg halad, nem lesz belőle más mint egy leélt drogos, függő fasz, akinek idővel elmentek otthonról, aztán egy szellemileg fogyatékos hülye lesz, azért mert tönkretette magát a sok kábszival.

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy elég parasztul jön le ez a rész, de a teljes szövegkörnyezetet tekintve ez csak egy része volt és egyertelműen amúgy egy támogató szöveg volt, hogy csinálja amit szeretne, de kicsit szedje össze magát, mert ha nem teszi és így folytatja, akkor előbb-utóbb a fent említettek fognak bekövetkezni. Előtte is mondtam neki, hogy annyi minden más tudna lenni, mert rendkívül jóképű, hogyha normálisan felöltözik, akkor nagyon jókiállású is és amúgy rettenetesen jó beszédkészséggel megáldott ember, meg nagyon ügyes is egy csomó mindenben. De így elpocsékolja magát.

Azóta aztán nem írt egy szót sem, már két napja. Nem tudom mit csináljak. Írjak neki még egyszer, hogy nem akartam megbántani? Tényleg nem akartam, de ez az igazság, hogyha ezt a "minden nap be vagyok állva, mint a gerely" viselkedést folytatja, akkor ez lesz majd.

Meg így most azt se tudom, hogy mi van. Most ezt, hogy azóta nem válaszolt, vegyem úgy, hogy akkor vége van? Nem értem miért viselkedik így. Szerintem felnőtt emberek vagyunk és meg kéne tudnunk beszélni a dolgot. Vagy legalább annyit mondani a másiknak, hogy vége, de ez a semmi reakció és azóta sem ír, ez borzasztó. De azt sem akarom, hogy utána meg én legyek beállítva valami kattant gyökérnek, hogy nem veszem a lapot és zaklatom. De talán mégiscsak jobb tisztázni a dolgokat és úgy elválni egymástól, nem pedig így a semmibe, lezáratlanul lógva hagyni, lehet hogy közben mondjuk meg is tudjuk beszélni a dolgot.

Szóval tényleg nem tudom mit tegyek. Írjak neki még egyszer, vagy hagyjam?

2021. márc. 26. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekesen viselkedik mert igen, illene kulturáltan, felnőtt emberek módjára lezárni egy kapcsolatot. De őszintén, mit vársz egy drogostól? Hogy majd felelősségteljesen viselkedik? Nem is értem, miért vagy/voltál vele, ha ilyen szinten drogfüggő? Ráadásul ezekszerint még gyerekes is.

Tegyél egy próbát a lezárásra,ha szeretnél és ettől megnyugszik a leked, de ha nem kapható rá, engedd el. És javaslom, hogy semmiképp se folytasd vele a kapcsolatot, mert nem fog megváltozni.

2021. márc. 26. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem így lett előadva, nem tudtam, hogy ennyire drogos. Nekem azt mondta, hogy nagy ritkán elszív a haverokkal egy spanglit. Aztán erről a nagy ritkánról kiderült, hogy igazából minden héten, az utóbbi időszakban meg már minden nap beáll.

Az elején teljesen máshogyan is viselkedett. Annyira normális volt, a hozzáállása is annyira tetszett, voltak tervei is meg minden, de ez mind olyan gyorsan szertefoszlott, hogy hihetetlen.

2021. márc. 26. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:

De mostmár tudod, hogy az. Kár vele vesződni. Mennyi ideje vagytok együtt egyébként? Hány éves az illető? Milyen tervei vannak (amikkel valszeg csak beetetett)? Önállóan él? Van megtakarítása?

Ezeket nem azért kérdezem, mert anyagias lennék. De ha mondjuk közös házat, családot ígér, de 30 évesen anyucinál dekkol 0 forinttal, akkor nem túl hihetőek a tervei.

2021. márc. 26. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem ilyen nagyszabású dolgokat ígért, még csak a húszas éveinkben vagyunk, én 25, ő 23 éves. Amúgy nem egy régi kapcsolat, még elég friss. Nem önállóan él, de ezen amúgy sem problémáznék. Megtakarítasa sincsen, de most már tudom miért nincs neki. Mondta, hogy majd milyen életet akar, meg majd vállalkozni is szeretne, nagyon ambíciózus volt, ahogy előadta magát. Nekem is mondta, hogy már most van egy csomó terve, hogy miket csinálhatnánk és hova mehetnénk kirándulni, meg ilyenek (nagyon szeretek kirándulni és ugye ezt mondtam is neki). Nem egy otthon ülős típus, ami nekem nagyon bejött, mert az előző párommal, szinte sehova nem mentünk, mert mindig fáradt volt, vagy nem volt kedve, így nagyon imponáló volt, hogy ő meg olyan mint én, szeret menni, szórakozni, kirándulni meg minden. Nagyon nagyon jól elbeszélgettünk, és nagyon jól éreztem magam vele mindig. Aztán egyszercsak lemondott minden találkozót, hogy nincs neki ideje. Aztán ugye mikor végre kibújt a szög a zsákból, hogy miért nincs ideje és mi ez a nagy vállalkozás, akkor mondtam neki mindazt amit a kérdésnél leírtam.

És ezért nem tudom mi legyen, mert lehet tényleg csak kéne neki valaki, aki mellete van és segít neki kijönni ebből az egészből. De nagyon nehéz, ha így ellök magától, de nagyon kár lenne érte, mert így tényleg tönkre fogja tenni magát. Ezt próbáltam neki elmagyarázni ugye, de megsértődött nagy valószínűséggel. És ezért vagyok úgy vele, hogy nem tudom mi lenne a jó, hogy megpróbáljam még azért vele megbeszélni, hátha, vagy teljesen engedjem el ezt az egész kapcsolatos dolgot és fogjam fel úgy, hogy az, hogy nem válaszolt és két napja nem is írt az nála a szakítással volt egyenlő? Mindez ugye azért van bennem, mert az elején teljesen más volt, nem ilyen drogos tervekről beszélt, meg mindig volt rám ideje is. De aztán jött egy páli fordulat és teljesen más lett, a nagy ritkán egy spangliról is kiderült ugye, hogy nem nagy ritkán egy spangli, mert minden nap betép már. De azon is elgondolkodtam, hogy lehet azért ilyen, mert nem akar belekeverni.

2021. márc. 26. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyenge az akaratereje. Mondani bármit lehet.
2021. szept. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!