Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély helyrehozni?
Látod, ez lett a vége a féltékenykedéseknek. És minden hasonlónak ez lesz a vége egy idő után! Hátha észhez térnek a hozzád hasonló nőtársaim, hogy nem kell abba belelátni semmit, ha van a párunknak nőnemű barátja is.
Szerintem nektek már nem sok reményetek van, ne erőltess semmit, vagy helyrejön a dolog, és ő fog újra megkeresni, vagy ennyi volt, és tanultál belőle (remélem), és majd egy másik mellett már nem fogsz így viselkedni.
Tudok egész közelről olyan példát, hogy a legjobb lánybarátból milyen "szép" dolgok sülhetnek ki... Szóval ha nem hívta sehova, amikor a lánybarátjával mászkált ide-oda, akkor nem csodálom, hogy féltékeny volt a kedves kérdező!
Egyébként volt olyan, hogy együtt mentetek szórakozni? Mert ha soha nem vitt magával, mindig csak vele, az már régen rossz. Nem hiányoztál neki bulizás közben?? Jó, ránk mindenki mondja, hogy dilis pár vagyunk, mert egy lépést sem tettünk egymás nélkül az elmúlt évben, de ha veszünk egy normális párkapcsolatot, szerintem azért ott is úgy szokás, hogy inkább a párjával tölt több időt az ember, mint a barátaival. Nekem az a véleményem, hogy találsz jobbat is, de sajnos ez a történet engem túlzottan emlékeztet egy barátnőm esetére, ami iszonyatosan felidegesített, mert normális lányok nem érdemelnek ilyen bánásmódot, lehet, hogy csak ezért mondom ezt. Mindenesetre én a helyedben nem maradnék vele, ha már nem úgy szeret, látod, neked is rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!