Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellett volna reagálnom ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán átvert a barátom. Ígérgetett össze-vissza. Jövő héten lett volna egy közös programunk, amit már nagyon régen beterveztünk (több hónapja) , egy csomószor mondogatta nekem, hogy milyen jó lesz, nagyon készültem rá meg vártam, erre most az utolsó pillanatban felület, hogy ja hát az mégis lefújva. Mondtam neki, hogy rosszul esik, erre még neki áll feljebb, hogy én értsem meg, mert ő dolgozik. Kértem, hogy akkor vegyen ki szabadságot, mert ezt már nagyon régen beígérte, erre közölte, hogy hát az kizárt, ő azt nem fog és értsem meg. Már év elején kivettem a hétre a szabadságot, amikor betervezte az egészet, ő is le tudta volna beszélni már régen, erre most én vagyok a rossz meg a hisztis, mert ez rosszul esik meg közli velem, hogy ne támadjam már le. Mégis hogy kellett volna reagálnom? Boldogan mosolyogva elfogadni, hogy hónapokig hitegetett, aztán az utolsó pillanatban még benyögi, hogy ja hát lefújva minden?
Ha tudtam volna hogy ilyen, nyilván nem őt választom,de nem ilyen volt. Azóta van nagyon megváltozva, amióta összebarátkozott egy részeges bunkó sráccal. Teljesen a saját képére formálta át. Már egy régebbi barátját el is vesztett amiatt, hogy így megváltozott és még ő sajnáltatja magát. Most ebből az egészből is azt hozta csak le, hogy ő a szerencsétlen áldozat, mert én nyúzom, de valahogy nem érzem nyúzásnak, hogy számon kértem rajta, hogy miért ígérgetett hónapokon keresztül, ha az utolsó pillanatban felültet. A legjobb barátnőm mondta hogy akkor ő eljön velem, csak azért nyilván rosszul esik, főleg, hogy volt olyan már egyszer hogy akart volna hétvégén valahova nagyon menni, de én még fáradt voltam, mert reggelesbe dolgoztam és nem fogadta el, hogy menjünk máskor, hanem kiszekírozta, most meg ő azzal jön, hogy jaj hát ő dolgozik.
9-es:zárat szerencsére nem kell még lecserélni, mert még nem együtt élünk.
2021. szept. 4. 08:56
12/16 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Még a részeges, bunkó barát is stimmel az én esetemben is. Én szakítottam vele, mert többször is átvert.
2021. szept. 4. 10:03
13/16 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, legalább még most derült ki róla, hogy egy tapló és nem akkor amikor már gyerek is van.
2021. szept. 4. 12:58
14/16 A kérdező kommentje:
Mondtam is neki, hogy mi lett volna, ha már gyerek is van, vele is ezt csinálná. Erre azt mondta, hogy de még nincs gyerek és ha így viselkedek, akkor nem is lesz.
2021. szept. 4. 14:49
15/16 anonim válasza:
Kuka
2021. szept. 4. 18:01
16/16 anonim válasza:
Vele ne is legyen gyereked, mert ott fog hagyni a szarban vele, ha olyanja lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!