Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kellett volna reagálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellett volna reagálnom ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán átvert a barátom. Ígérgetett össze-vissza. Jövő héten lett volna egy közös programunk, amit már nagyon régen beterveztünk (több hónapja) , egy csomószor mondogatta nekem, hogy milyen jó lesz, nagyon készültem rá meg vártam, erre most az utolsó pillanatban felület, hogy ja hát az mégis lefújva. Mondtam neki, hogy rosszul esik, erre még neki áll feljebb, hogy én értsem meg, mert ő dolgozik. Kértem, hogy akkor vegyen ki szabadságot, mert ezt már nagyon régen beígérte, erre közölte, hogy hát az kizárt, ő azt nem fog és értsem meg. Már év elején kivettem a hétre a szabadságot, amikor betervezte az egészet, ő is le tudta volna beszélni már régen, erre most én vagyok a rossz meg a hisztis, mert ez rosszul esik meg közli velem, hogy ne támadjam már le. Mégis hogy kellett volna reagálnom? Boldogan mosolyogva elfogadni, hogy hónapokig hitegetett, aztán az utolsó pillanatban még benyögi, hogy ja hát lefújva minden?

2021. szept. 3. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mintha pont én írtam volna ugyanezt, mert velem is pont ugyanez történt. Nem szeret téged eléggé.
2021. szept. 3. 22:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Én is ugyanezt gondolom :( Szerintem csak játszott velem és még élvezi is, hogy milyen jól átvert.
2021. szept. 3. 22:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Palim ugyanezt eljátszotta. Lapát. Engem hitegetett, hogy birjam ki, majd legkozelebb nyaralunk. Masodszorra ugyanez.

Be kellett latnom, nem szeretett

2021. szept. 3. 22:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen program lett volna?

Van valami különleges oka, hogy a barátod most nem tud szabit kivenni?

Szerintem te azért csinálj valami jó dolgot, ha tudsz menj el nélküle esetleg barátokkal, vagy szervezd át a szabadságodat, ha tudod úgy, hogy a barátod is tudjon menni.

2021. szept. 3. 22:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#3-a 4-es vagyok, szerintem is jó ötlet lenne kirakni, de azért hallgassuk meg a másik oldalt is.
2021. szept. 3. 22:53
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudna kivenni szabit csak nem akar és ezt most közölte. Nem szeretném leírni, hogy milyen program, mert nagyon sok troll kommentet kapnék miatta, de olyan, amire kb az életben nem valószínű, hogy lesz még lehetőség, hogy bepótoljuk. Az indok kb annyi, hogy hát őt ez már nem érdekli.
2021. szept. 3. 23:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Rosszzl fejezte ki magat. Te nem erdekled
2021. szept. 3. 23:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát ha nem érdekli és tojik rá márpedig tudja mennyire fontos neked - akkor kb. ennyire vagy fontos neki. Az hogy még át is vágott meg elég inkorrekt húzás. Na ilyenkor kell elgondolkozni akarsz-e egy életet leélni ilyen emberrel, van-e így értelme közös jövőt tervezni. A választ szerintem meg tudni fogod.
2021. szept. 3. 23:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben keresnék valakit akit érdekel és a faszid helyett azt a személyt vinném el. Előtte pedig dobd ki a férget és cseréld le a zárat (tapasztalat)
2021. szept. 3. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez olyan, hogy az ilyen jellegű pasiknak valahogy mindig van barátnőjük, de a megértőbbeknek általában nincs... Talán normálisabban kéne választani.
2021. szept. 4. 01:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!