Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolhatja ezt a barátnőm?
Figyelt kérdés
Tegnap beszéltem a barátnőmmel akivel már másfél hónapja együtt vagyunk. A volt barátja került szóba és megkérdeztem, hogy "ugye sose emelt rád kezet?". Erre ő csak nézett. Tudtam, hogy ez egy "De" válasznak felelt meg, ő is tudta. Megkérdeztem, hogy hányszor történt meg? Ő meg válaszolta, hogy sokszor. Viszont most nem szeretnék ebbe a témába bele menni (én sose lennék képes ilyet tenni, előbb vágom le a kezem). Lehet, hogy túlgondolom, de van olyan nő aki azt gondolja, hogy ezt érdemli és attól félek, hogy a barátnőm is ezt gondolja, már mondta is, hogy én jobbat érdemlek, mert csak a bajok vannak vele... Szerintetek túlgondolom vagy nem? illetve mit lehet ez a gondolat ellene tenni? (F/21 L/19)2021. aug. 31. 00:59
11/12 A kérdező kommentje:
#10 most te azt gondolod, hogy az, hogy másfél hónapja jöttünk össze az azt jelenti, hogy akkor ismertem meg?
2021. aug. 31. 13:37
12/12 anonim válasza:
#10 Miért baj, ha valaki 1,5 hónap után szrelmes, és úgy fejezi ki magát, hogy az életét adná érte? (Mondjuk szerintem komolyan is lehet gondolni sokszor)
És mi van azokkal, akik az utcán sétálva meglátnak egy háztüzet és az életüket kockáztatva berohannak megmenteni a bent rekedt idegent? Ezt látva csak megrántod a vállad és azt mondod, hogy "pff... lelki sérült"?
Nagyszerű ember lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!