Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek karácsonyi ajándéknak? (csak előre gondolkozom. )
fiatal iskolás lány vagyok szóval nem sok keret van rá amúgysem és valahogy mindig pont évvégére fogy ki a tár pénzügyileg..ezért gondoltam jo lenne előre gondolkozni
anyukám nővérem és apukámnak kéne kitalálni valamit..
2-3ezer ft os dologra gondoltam maximum fejenként
hello
végülis anya egyszerű dolgos asszony szóval keveset tud pihenni..ezért valami kényeztetőszerűségre gondoltam vagy nem tudom..
apa meg olyan hogy ilyen tipikus kényeskedő...feleség gondozza mindenben meg ilyenek XD
szóval elég érdekes fazon mert télen anya úgy indítjaa el dolgozni mint minket suliba..megköti a sálát ráteszi a sapkát szóval érdekes :)
tesóm..hát őt elég nehéz jellemezni de nem ilyen cicababa kicsit talpraesettebb csaj..
Ezaz, papucsot a faternak!:D
Kellett volna husvetrol eltenni 3 csokinyulat, annal eredetibb karacsonyi meglepetes nem sok van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!