Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem?
simán lehet. elképesztő hatással vannak az emberre a hormonok.
exemnél yasminelle fogamzásgátlót szedtem, ami pár hónap alatt úgy megölte a libidóm, hogy kb menekültem a szextől.
mostani párom mellett váltottam lyndinette fogamzásgátlóra, ettől meg nonstop szexelhetnékem van, pedig 4 éve együtt vagyunk már és össze is költöztünk. szóval szerintem érdemes lehet megpróbálni más gyártótól a gyűrűt, vagy ha azzal sem jön rendbe, akkor tabi. mi is ezért védekezünk így, mert gumival soha nem szerettem szexelni.
23L
Van egy nepszeru weboldal, hormonmentes.hu, ott vannak alternativ megoldasok. De a hormonos cuccok engem is kicsinaltak, egy evig szedtem tablettat es 2,5 EV volt, mire rendbejott utana a ciklusom :( es nulla libido, szarazsag, volt minden
24N
Használhattok pharmatex termékeket.
Krém, kúp, tabletta.
Míg tart az előjáték, addig hatnak a készítmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!