Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves férfi vagyok, barátnőmmel 2 és fél éve vagyunk együtt. A kérdésem ott kezdődik, hogy fél éve kb 1 hónapban 2x ha szexelünk. Március óta van neki hüvelygyűrűje és elvileg attól nem kíván engem, amikor gumival csináltuk, akkor 1 hónapba szinte minden hétvégén lefeküdtünk. Párkapcsolati problémáink nincsenek, néha kisebb viták vannak mint minden kapcsolatban. Szerintetek a gyűrű miatt változtak meg ezek az együttlétek?2021. aug. 25. 18:08
1/29 A kérdező kommentje:
Megcsalásról szó nincs, hűséges és szeret engem nagyon is, de valamiért nem kíván engem a teste. Nagyon el vagyok szomorodva, de meg kell értenem hogy miattam használja a gyűrűt. Nem érzem magamon, hogy férfi lennék... :/
2021. aug. 25. 18:10
3/29 anonim válasza:
Keress olyat aki szereti a szexet.
4/29 A kérdező kommentje:
Nem keresek, ezzel ne is gyertek hogy hagyjam el. 2 és fél éve szeretem
2021. aug. 25. 18:13
5/29 anonim válasza:
Jaja, mindenki ezt hiszi, hogy az ő párja biztos nem, aztán kopp.
6/29 A kérdező kommentje:
ismerem olyan jól, hogy nem tenne ilyet.
2021. aug. 25. 18:15
7/29 anonim válasza:
Igen, a hüvelygyűrű is hormont tartalmaz, és nagyon is gyakori mellékhatás, hogy a nő nem kívánja a szexet. Főleg, ha hüvelyszárazságot is okoz, és így még fájdalmas is lesz.
Könnyen kiderül: térjetek vissza a gumira. Pár hét alatt rendeződik, ha a gyűrű az oka.
8/29 anonim válasza:
Miért miattad használja a gyűrűt? Ha libidó problémákat okoz, akkor térjetek vissza az óvszerre.
9/29 anonim válasza:
#7. Ugyanezt akartam írni, de megelőztél.
Minden hormonális eszköz (igen, a tabletta is) okozhat ilyet.
10/29 A kérdező kommentje:
Mert sajnos én lelankadok az óvszertől, plusz alig érzek benne valamit és a barátnőm is jobban szereti anélkül csinálni. Sok probléma volt ezzel, ezért váltottunk
2021. aug. 25. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!