Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves férfi vagyok, barátnőmmel 2 és fél éve vagyunk együtt. A kérdésem ott kezdődik, hogy fél éve kb 1 hónapban 2x ha szexelünk. Március óta van neki hüvelygyűrűje és elvileg attól nem kíván engem, amikor gumival csináltuk, akkor 1 hónapba szinte minden hétvégén lefeküdtünk. Párkapcsolati problémáink nincsenek, néha kisebb viták vannak mint minden kapcsolatban. Szerintetek a gyűrű miatt változtak meg ezek az együttlétek?2021. aug. 25. 18:08
11/29 anonim válasza:
Akkor valamit valamiért, most legalább van van normális szex, ha ritkán is.
12/29 anonim válasza:
Én csak egy hónapig használtam hüvelygyűrűt de úgy lecsokkent a libidóm tőle, plusz hangulatingadozásaim voltak.
13/29 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a gyűrű van a háttérben. Köszi minden értelmes válaszolóknak ment a zöld pacsi :)
2021. aug. 25. 18:39
14/29 anonim válasza:
A havi 1-2 szex se valami sok... Ennyiért kár hormonálisan védekezni. Nekem mondjuk nem lett libidócsökkenésem a gyűrűtől, de mások vagyunk...
15/29 anonim válasza:
A testvérem is gyűrűvel védekezett, majd brutális miómája lett tőle, gyerekfej nagyságú.. ezek a hormonos dolgok nem tesznek jót!
16/29 anonim válasza:
Ez egyre jobb.
Én csak olyanokról tudok, akik terhesek lettek mellette. Biztos, hogy nem merném magam csak erre bízni.
17/29 A kérdező kommentje:
Március óta ezzel csináljuk, nem terhes tőle.
2021. aug. 25. 19:11
18/29 anonim válasza:
Simán előfordulhat. A tablettától nekem is ugyanez volt. Ha akartam is, nem lett jó a vége és erőltetettnek éreztem. Így egyre kevesebb kedvem volt hozzá. Abba is hagytam végül a szedését.
19/29 anonim válasza:
17
Havi két együttléttől valószínűleg akkor sem lenne terhes 5 hónap alatt, ha nem védekeznétek, mert úgy nem túl nagy az esély arra, hogy arra havi néhány napra essen a szex, amikor lehet belőle baba.
(De nyilván nem azt akarom ebből kihozni, hogy ilyen ritka együttléteknél ne lenne ugyanolyan fontos a megbízható fogamzásgátlás.)
20/29 anonim válasza:
és a gyűrűben is ugyanúgy hormon van mint a tablettában. Szóval sajnos simán elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!