Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért tényleg egy szívtelen, lelketlen rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt barátnőmmel, ő előhozta, hogy gyereket szeretne, azelőtt erről soha nem beszéltünk, most viszont én megmondtam neki, hogy én nem szeretnék gyereket mert nem érzem magam ehhez alkalmasnak, türelmesnek.
Erre a fejemhez vágta hogy akkor én egy szívtelen, lelketlen rossz ember vagyok, összepakolt és a szüleihez költözött és azóta nem áll szóba velem.
2021. aug. 24. 20:46
21/21 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz ember! Nem szédítetted, nem ígérgettél, megmondtad az igazat. Ha ennyire odavan a gyerekért, miért nem mondta eddig? Egyébként szerintem erről azért mégsem az első randin kell beszélni, hanem akkor, ha úgy látjuk, hogy a kapcsolat kezd komolyra fordulni. Első randin ilyennel előhozakodni nyomulás, ez bizalmas téma. Szerintem nem tehetsz semmit, engedd el, ennek a kapcsolatnak nincs és nem is volt jövője. Abból, ahogy a barátnőd viselkedett, az látszik, hogy önző, nem érdekli az, hogy te mit szeretnél. Hidd el, jobb, hogy elment, még sok bajod lett volna vele. Az ilyenekből lesznek azok a feleségek, akik a gyerek születése után a férjüket semmibe veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!