Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért tényleg egy szívtelen, lelketlen rossz ember vagyok?
Egy éve vagyunk együtt barátnőmmel, ő előhozta, hogy gyereket szeretne, azelőtt erről soha nem beszéltünk, most viszont én megmondtam neki, hogy én nem szeretnék gyereket mert nem érzem magam ehhez alkalmasnak, türelmesnek.
Erre a fejemhez vágta hogy akkor én egy szívtelen, lelketlen rossz ember vagyok, összepakolt és a szüleihez költözött és azóta nem áll szóba velem.
Dehogy vagy ezért rossz ember! De ennek a kapcsolatnak vége van. Az exed gyereket akar, méghozzá most azonnal, te viszont nem akarsz.
Az exed konfliktuskezelése indokolttá teszi, hogy egy közös hörcsögöt se vállalj vele, nemhogy saját gyereket.
Nem vagy rossz ember.
Ő volt felelőtlen hogy ezt nem tisztázta korábban, de ő se rossz ember.
Én pedig feleséget nem szeretnék. :$
Mégse mondom a barátnőmnek. Ha az élet úgy hozza akkor úgyis elveszem. Ha szeretem most és fogom is, akkor mindegy hogy amúgy mit akarok. Ha te tényleg szereted a lányt és vele is akarsz majd élni, akkor úgyis beadod a derekad majd. Ha ennyit nem vagy képes tenni érte, hogy gyereket vállaltok, akkor nem szereted teljesen.
Az ilyesmit pont ezért illő a nagyon korai szakaszban tisztázni.
Rossz ember nem vagy, de tanulj az esetből és legközelebb korán jelezd, hogy nem szeretnél gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!