Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezért tényleg egy szívtelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért tényleg egy szívtelen, lelketlen rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt barátnőmmel, ő előhozta, hogy gyereket szeretne, azelőtt erről soha nem beszéltünk, most viszont én megmondtam neki, hogy én nem szeretnék gyereket mert nem érzem magam ehhez alkalmasnak, türelmesnek.

Erre a fejemhez vágta hogy akkor én egy szívtelen, lelketlen rossz ember vagyok, összepakolt és a szüleihez költözött és azóta nem áll szóba velem.

2021. aug. 24. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy ettől rossz ember, de ha biztos vagy benne, hogy nem akarsz gyereket, akkor legközelebb ezt már a kapcsolat elején tisztázd.
2021. aug. 24. 21:00
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Az túlzás volt, amit a fejedhez vágott, viszont hasonló esetben ugyanúgy szakítottam volna.

Akkor is, ha én akarok gyereket, és a párom nem. Akkor is, ha ő akar, de én nem. Így tiszta. Ebben tényleg nincs kompromisszum.

2021. aug. 24. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom hány éves vagy, de azért ezt a témakört 25 éves kor felett illik tisztázni már az elején. Most megtanultad a 'leckét'.
2021. aug. 24. 21:38
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem leszel ettől szemét! Sőt! Őszinte voltál! Csak nem kell hisztizni amiatt h a csaj bizony elhagy emiatt! Nem para, talál magának ezer másikat aki szeretne
2021. aug. 24. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy rossz ember de az ilyet muszáj az elején tisztázni pont az ilyen miatt. Eddig miről beszéltetek egy év alatt? Nem kéne az elején a terveket egyeztetni ki mit akar a jövőben?
2021. aug. 24. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

Pedig ez nem csak egy tényező, ez a legfontosabb amiben egyeznetek kell. Hiszen egy életre tönkre menne az, aki ebben enged.

Ennek a kapcsolatnak annyi, de azért illik közölni az elején hogy te nem akarsz családot alapítani, hiszen azért még mindig gyakoribb az, ha valaki akar.

2021. aug. 24. 22:00
 17/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Nem vagy az, amiket a fejedhez vágott, ez a te döntésed, de tudod azért ezt egy nőn lehet látni már, ha annyira összepasszoltok. Valójában nem tudsz mit tenni, mert ő akar, te meg nem és akkor sakk matt. Olyat kell keresned, aki nem akar, máskor az elején tisztázzátok le.
2021. aug. 27. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szívtelen, korrekt módon elmondtad mire szamithat, ő neki ez a felállás nem oké így szakit. Ez teljesen természetes dolog, sajnos a tudatosan gyermektelen embereknek gyakran véget ér így kapcsolata. Ajánlom hogy ezentúl már az első rabdinál próbáld jelezni hogy ez van, és eleve olyan csajokkal ismerkedj akik hasonlóan nem akarnak gyereket.
2021. aug. 28. 09:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Te az első randin már gyerekvállalásról beszélsz? És nem menekülnek el?
2021. aug. 28. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy szívtelen, csak őszinte! Legalább idejében előkerült ez a kérdés. Ha évekkel később tisztázzátok csak, hogy ki akar gyereket és ki nem, akkor meg megkaptad volna, hogy csak raboltad az idejét.
2021. aug. 28. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!