Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt szakítás után az emberek?
Azt vettem észre, a korombeli fiatalokon is meg úgy majdnem mindenkin, hogy szakítás után egyből úgy kezelik a kapcsolatot, mintha meg sem történt volna. Például egyből letörölnek minden közös képet, hirtelen teljesen megváltoznak, elkezdenek bunkózni exükkel, akivel amúgy csak 1 napja vannak még külön.. Én is tapasztaltam már nem egyszer.
Miért kell szívtelennek lenni? Azt hiszik vajon így gyorsabban túl lesznek rajta?
Amikor szakítottunk a barátommal kb 1 hétbe telt, hogy letöröltük a közös képeinket. Soha nem bunkóztunk egymással, pedig 1 hónapba se telt és lett új barátnője. (Akit amúgy nem szeretett, csak felejteni akart de az mellékes jelen esetben)
Azóta is jóban vagyunk és szoktunk beszélgetni is :)
Mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást és nyilván az indok sem mindegy. Ha pl megcsalnak valakit, szerintem érthető ha utána utálkoznak..
De pl a mi esetünkben semmi ilyesmiről nem volt szó hál' Isten.
Felejteni lehet utálat és bunkózás nélkül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!