Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a feleségetek felidegesiten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségetek felidegesitene akkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Ha kötöszködne egész nap a feleségetek akkor megütnétek őt vagy mitcsinálnátok?
2021. aug. 24. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Ordítunk egymással, aztán szexelünk.
2021. aug. 24. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is a szexet írtam erre töröltette.
2021. aug. 24. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Megütni??? Te beteg vagy...
2021. aug. 24. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem való nő neked ha elgondolkodsz hogy megütnéd.

Kommunikáció! Olyan szomorú hogy sokan képtelenek rá. Pedig ez a kulcs minden problémára, nem az erőszak

2021. aug. 24. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőként egyetértek a horgászos válasszal. Amikor én ideges vagyok, szeretek egyedül megnyugodni, végiggondolni a dolgokat, és utána megbeszélni a másikkal is. Gyűlölöm, ha idő előtt firtatják, vagy erőszakoskodnak velem.
2021. aug. 24. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem emelnék kezet egy nőre, mert nem tudja megvédeni magát, nem vagyunk egy súlycsoport. Ha balhézna, akkor otthagynám magára és elmennék minél messzebbre tőle, aztán ha lehiggadt, akkor megbeszélném vele hogy mit is akar valójában, mert ahogy viselkedik azzal csak elüldöz.

44F

2021. aug. 24. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Egy bal horog és egy combrúgás megszelidíti az asszonyt!😏
2021. okt. 5. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!