Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet hagyni h...

Miért nem lehet hagyni h aludjak? Felidegesitenek már

Figyelt kérdés
Napok óta alig aludtam vmit mert beteg is voltam meg tanultam sokst meg későn értem haza. Amikor sikerül korán hazaérni gyorsan aludni próbálok de lehetetlen mert direkt hangoskodnak vagy felköltenek h éjszaka aludjak. uliban lebuktam 2x is úgyhogy lementem nagyanyámékhoz mert ott jókat lehet aludni erre lejön anyám meg tesóm és elkezdenek kiabálni meg minden h véletlenül se tudjam kipihenni magamat. Elküldtem őket a 'csába. Mi az istenért fàj ez nekik? Úgyse csinálok helyette semmit 18f
2012. dec. 6. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló a dolog :S reggel 5kor kelek hogy elérjem a buszt, este 5kor érek haza és még utána tanulok/külön órára megyek, stb... erre ha szombaton délig alszok megy a kiabálás hogy minek alszok ennyit?.. de hogy miért zavarja anyut az hogy gépezés meg unatkozás helyett alszok, azt már ő sem tudja megmondani :S ráadásul vasárnap is 7kor kelek mert mennem kell apumhoz(elváltak) szóval akkor sem tudok aludni...

16/L

2012. dec. 6. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Tanultál sokat, mi? :DD

Hol vagy amiért későn érsz haza?

2012. dec. 6. 16:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen (tudom h szarul áll) :DD durván bukásra állok úgyhogy muszáj.

Egy héten háromszor van 7 órám + 2 tesi, 3 óra körül végzek (ha szivatnak akkor 4), fél órát várok a vonatra, fél óra az út, 20-25 percre lakok az állomástól. Még van amikor edzés is van, akkor 7-8-ra hazaérek. Alapból halott vagyok ilyenkor. Hazaérek kajálok meg elvégzem a dolgomat utána meg tanulok. De van olyan amikor már 2-kor itthon vagyok. Olyankor tudok aludni kb fél órát.

Hétvégén is korán kelek mert jön a porszívózás meg hangoskodás de nem értem mire jó ez...

2012. dec. 6. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Jaj, szegény Te, szegény Te, jajj, szegény Te.... x100000000

...és egy 18 éves "férfit" hallgatunk!

2012. dec. 6. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:
szegény én!:D
2012. dec. 6. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de néhány szülő tényleg nem bírja ki, hogy ne művelje ezt, pedig az ég világon semmi értelme.

Anya is röhög az ilyeneken.

Zárd magadra a szobát, vagy ha nem lehet, akkor tolj valamit az ajtó elé.

2012. dec. 6. 17:26
 7/10 tetris ***** válasza:
59%

Megértelek! Biztos nagyon fáradt vagy, ha minden nap hajnalok hajnalán kell felkelned, és még sötétben indulsz otthonról, és sötétben érsz haza. Igazad van, hogy elküldted őket a csába. Vígasztaljon a tudat, hogy hamarosan közeledik a téli szünidő, és akkor kialhatod magad.

Minden jót!

2012. dec. 6. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Annak ellenére, milyen a tanulmányi átlagod és hol voltál késő estig, azt gondolom, hogy ez nem normális dolog. Annak idején az én környezetemben is voltak olyan lányok/fiúk, akinek a szüleik mindig felébresztették őket hétvégén legkésőbb 8 órakor vagy ha napközben akart aludni egy órát, akkor se voltak rá tekintettel és hangoskodtak körülötte.

Ez annyira tapintatlanság!

2012. dec. 6. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Aludj éjjel, akkor alszanak ők is nem? Ha bukásra állsz akkor miért bulizol? Persze h nem tudsz aludni szegény pára de sajnállak!!! A tied a legnagyobb probléma amit valaha hallottam! Istenem!!!
2012. dec. 6. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én tudom milyen xar lehet neked, én se tudtam soha normálisan pihenni, mert apukám ro.hadt felesége állandóan takarított reggel 5-től, és amint hazajött akkor is ezt csinálta kb hatig amig apukám haza nem ért. Nagyon sz.ar időszak volt pedig én fősulira jártam nappalira, örültem, hogyha nem 7-kor kell kelnem és tudok egy kicsit aludni, de ő mindig tett róla h ne aludjak. Én füldugót vettem, bezártam a szobám ajtaját és a fejemre húztam a párnát. Vagy átmentem a páromhoz aludni. Vagy a mamámhoz. Próbáld ki a füldugót, és ne húzd fel magad rajta, mert úgy csak egyre rosszabb lesz. Tapasztalat. Próbálj meg korábban lefeküdni, hátha úgy jobban ki tudod pihenni magad. Pl hazamész, megírod, megtanulod a leckét, kajálsz, gépezel vagy amit akarsz és 8-9 fele mindenképp feküdj le. Addigra talán már ők is elcsöndesednek nem?

2012. dec. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!