Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? 9 éves vagyok...

Macskerde kérdése:

Mit csináljak? 9 éves vagyok 6 éves koromig nővéremmel aludtam nem tudok leszokni hogy ne kérjem meg anyát hogy aludjak ott

Figyelt kérdés
Mit csináljak?
2012. febr. 26. 19:37
1 2
 1/20 fúróferkó ***** válasza:
100%

Ha van lehetőséged külön szobában aludni ,akkor az jó.

Örülj neki! Még 1 rövid év és szeretnél elvonulni a kuckódba.

2012. febr. 26. 19:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan egy ágyban, vagy csak egy szobában? Ha az előző, már épp ideje, ha külön alszol. Ha a második, valóban örülj, hogy külön szobád lehet.
2012. febr. 26. 19:48
 3/20 A kérdező kommentje:
egy ágyban külön a többiektől alszom!
2012. febr. 26. 19:52
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Én sem szeretek egyedül aludni. Hovatovább nem is tudok. Szerezz be esti fényt, plüssöket, és ezek meg fognak nyugtatni. Eljött az az idő, hogy önállósodj! :)
2012. febr. 26. 19:53
 5/20 anonim ***** válasza:
19%
Bocs, elírtad az életkorod??? 9 évesen itt... na neeee..
2012. febr. 26. 19:59
 6/20 A kérdező kommentje:

de jól írtam de lécci ne cikizzetek

ez nem jó érzés:(

2012. febr. 26. 20:06
 7/20 anonim ***** válasza:
32%
Na jó, nekem 8,5 és 10 éves lányaim vannak, ők is tudják jól kezelni a netet, pontosan tudom hogy mire képesek és az ilyen korúak helyesírását is ismerem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy 9 éves itt regisztrált és ilyen kérdést tett fel.
2012. febr. 26. 20:15
 8/20 A kérdező kommentje:

helló anyukája vagyok de már elnézézést a lányom valóban 9 éves

ő is írta néhányan vakok vagytok például utolsó nem érdekelnek most a te gyerkőceid nem írta el

max.te vagy a vak

2012. febr. 26. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:
49%

1. Ebben a korosztályban mozgok, úgyhogy hülyének ne nézz.

2. Fél 9, mi sem vagyunk korán fekvők, de az enyémek nem a net előtt ülnek ilyenkor, amikor másnap suli, hanem csendben lapozgatják a mesekönyvet az ágyban.

3. 9 éves gyereknek nem itt kellene tanácsot kérni (ha igaz lenne), hanem anyucival megbeszélni. Ha pedig neked, mint szülőnek az a kérdésed, hogy hogyan szoktasd le a 9 éves lányodat arról, hogy a nővérénél aludjon, akkor kérdezd így.

2012. febr. 26. 20:24
 10/20 anonim ***** válasza:
51%

Ez szerintem kamu, hogy 9 éves írta ki.

Szüleivel beszélné meg ezt a problémát nem a neten a Gyakori Kérdéseken. :D Meg a helyesírása se ilyen egy 9 évesnek. Ezt szerintem a nővére írta ki vagy csak szórakozik valaki.

2012. febr. 26. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!