Mit csináljak? 9 éves vagyok 6 éves koromig nővéremmel aludtam nem tudok leszokni hogy ne kérjem meg anyát hogy aludjak ott
Ha van lehetőséged külön szobában aludni ,akkor az jó.
Örülj neki! Még 1 rövid év és szeretnél elvonulni a kuckódba.
de jól írtam de lécci ne cikizzetek
ez nem jó érzés:(
helló anyukája vagyok de már elnézézést a lányom valóban 9 éves
ő is írta néhányan vakok vagytok például utolsó nem érdekelnek most a te gyerkőceid nem írta el
max.te vagy a vak
1. Ebben a korosztályban mozgok, úgyhogy hülyének ne nézz.
2. Fél 9, mi sem vagyunk korán fekvők, de az enyémek nem a net előtt ülnek ilyenkor, amikor másnap suli, hanem csendben lapozgatják a mesekönyvet az ágyban.
3. 9 éves gyereknek nem itt kellene tanácsot kérni (ha igaz lenne), hanem anyucival megbeszélni. Ha pedig neked, mint szülőnek az a kérdésed, hogy hogyan szoktasd le a 9 éves lányodat arról, hogy a nővérénél aludjon, akkor kérdezd így.
Ez szerintem kamu, hogy 9 éves írta ki.
Szüleivel beszélné meg ezt a problémát nem a neten a Gyakori Kérdéseken. :D Meg a helyesírása se ilyen egy 9 évesnek. Ezt szerintem a nővére írta ki vagy csak szórakozik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!