Mit csináljak? 9 éves vagyok 6 éves koromig nővéremmel aludtam nem tudok leszokni hogy ne kérjem meg anyát hogy aludjak ott
A helyesírásán miért akadtok ki? Mert tud írni? A vesszőhiányokat leszámítva értelmesebb kérdést írt ki, mint némelyik idősebb. 9 évesen én színötös helyes író voltam (és vagyok mindmáig), szal nem kell belekötni.
Mellesleg miért ne írhatta volna ki? 9 éves, nem dedós, a mostohaöcsém 9 évesen csetelt a sulis barátaival, szóval...
Kérdező: próbálj meg önállósodni. Aludj kis fénynél, plüssökkel, hallgass rádiót, arra aludj el, és sokkal könnyebb lesz.
Ó, a legnagyobb királyság a saját szoba!
12 éves koromig én is féltem a sötétben. Nekem segített az éjjeli fény. Ilyen kis kedves figurákban kaphatóak ma már ezek a lámpák, kellemesen, nem zavaró fénnyel világítanak. Párszáz forintért már lehet kapni nagyobb áruázakban és lakberendezési üzletekben. Kérd meg mamádat, vegyen neked egyet, vagy vegyél egyet a zsebpénzedből.
21/L
"Bocs, elírtad az életkorod??? 9 évesen itt... na neeee.."
Miért, ez nem a Szex témakör, ez a családi kapcsolatok. Oda miért ne írhatna egy 9 éves gyerek?
Aki meg azt írta: kamu
Miért, 9 évesen a mai világban egy gyerek nem tud beregisztrálni egy ilyen oldalra, hogy kérdést írjon? Írni tud, olvasni is, a számítógéphez meg melyik mai 9 éves nem ért? Nem abból kell kiindulni, hogy te mit csináltál 9 évesen...
"Miért, 9 évesen a mai világban egy gyerek nem tud beregisztrálni egy ilyen oldalra, hogy kérdést írjon? "
Épp elég baj, hogy ennyi idősen szülői kontroll nélkül regisztrálgatna egy gyerek ide-oda. Aztán meg sír anyuci és apuci, hogy valami beteg aberrált állat zaklatja őket.
"Írni tud, olvasni is, a számítógéphez meg melyik mai 9 éves nem ért? Nem abból kell kiindulni, hogy te mit csináltál 9 évesen..."
Én abból indulok ki, amit a 9 évesek tudnak... az enyémek is gépeznek. Őszintén szólva max. 1% esélyét láttam annak, hogy ezt egy helyesírásból színjeles 9 éves írta ki. A gyanúm pedig beigazolódott, amikor kiderült, hogy macskerde több kérdést feltett és az egyikben azt írja, hogy 15 éves.
A kérdéstől függetlenül nagyon sok helyen látom, hogy az az indok arra, hogy valaki nem lehet fiatal, hogy jó a helyesírása...
Nem tudom, hogy ma mennyire idióták a gyerekek, de én pl. első írásórám óta nyelvtannáci vagyok. Nem magatokból kell kiindulni, lehet, hogy másnak jobbak a képességei.
néhánxy bolond ember figyeleny már! a nővérem írta fel azt a 15 éves bigyót
néhány tisztelt hülye hányszor írjam lr hogy 9 éveas vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!