17l vagyok. Anyám nem engedi, hogy egy srácnál aludjak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
...mosogatós, takarítós, jó jegyes témát kerüljük...2011. szept. 13. 20:39
1/29 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy sebaj, akkor majd nem alszotok.
2/29 anonim válasza:
egy srácnál? a barátod? a szerelmed? anyád helyébe én se engedném, hogy "egy srácnál" aludj.
4/29 A kérdező kommentje:
Egy srácnál, akivel alakulnak a dolgok.
2011. szept. 13. 20:45
6/29 anonim válasza:
Aha...
Tehát a tanulás, mosogatás, takarítás nem a te asztalod, de "egy srácnál" henteregni egész éjjel, az neked való.
Szerintem nyugtasd meg anyádat, hogy VV Ri.bancál több sose lesz belőled, ahhoz meg nem kell tudni, de kéne egy kis szakmai gyakorlat.
Majd jattolsz neki 10%-ot a tarifádból, ha elenged.
7/29 anonim válasza:
"Akivel alakulnak a dolgok"... Hááát.. Esetleg ha már járnátok (és nem 2 hete) akkor megengedném, amúgy én sem... :\ 35F
8/29 anonim válasza:
Mit tegyél? Várj. Amíg már a barátodnak nem nevezheted, és nem telt el legalább 3-4 hónap.
9/29 anonim válasza:
Ettől lesz izgalmas... Játszátok ki. Halkan sokkal jobb...
10/29 A kérdező kommentje:
...mosogatós, takarítós, jó jegyes témát kerüljük...
Ezeket amúgy is szoktam :)
2011. szept. 13. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!