Mivel foglaljam le magam, hogy ne aludjak el?
Figyelt kérdés
Bitang álmos vagyok, nem aludtam az éjjel, mert egyrészt hajnalig amúgy sem tudtam volna aludni és muszáj volt korán kelnem, mert át kell állnom nappali műszakra és olyankor hajnali 3-kor kelek. (ezelőtt éjszakás voltam :S) Legkorábban olyan 4 óra tájt akarok lefeküdni, de már alig bírom... Eddig játszottam, de már félkómás vagyok, nem is tudom, mit csinálok. :D Kávét meg már ittam egy csomót. Ötletek?2011. júl. 6. 10:44
1/5 anonim válasza:
Tussolj le majdnem hideg vizzel...
Mint mibnden ez is az agyban dől el,mondogasd magadnak,hogy nem szabad elaludnom!!!!!
2/5 Janee_ka válasza:
Szólj az asszonynak + öltözz tangába és a hangulat magától visz :D
3/5 anonim válasza:
Menjetek/menj el valamerra, ha otthon maradsz tuti elalszol
4/5 anonim válasza:
Menjetek/menj el valamerre, ha otthon maradsz tuti elalszol
5/5 A kérdező kommentje:
Nő vagyok amúgy. :P Szóval az asszonynak nem tudok szólni. A párom nincs velem, vele most nem tudok sehova elmenni, de nem is lenne erőm. :S
2011. júl. 6. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!