17l vagyok. Anyám nem engedi, hogy egy srácnál aludjak. Mit tegyek?
20:51-es válaszoló voltam.Mi akkor a barátommal 2,5 hónapja voltunk együtt mikor elszöktünk a balcsira.
Nekem anyám még 5 év után sem fogadta el a barátom.
Már a férjem 3 éve de most sem szereti...és finoman fejeztem ki magam.12 éve vagyunk együtt és van egy gyönyörű 28 hónapos kisfiúnk.
Hát, ha a sráctól valamikor is szeretnél valami komolyabbat, akkor nem azzal indítasz, hogy nála alszol, mert fix, hogy szex lesz a vége. Hidd el, ha azt hiszed, hogy csak így tudna az a dolog kialakulgatni, az már régen rossz.
A kérdésre válaszolva: szerintem ne aludj ott, menjetek sétálni vagy dumcsizzatok hajnalig, aztán kísérjen haza vagy bármi. ezek jóval romantikusabb dolgok, mint az egyből ott alvás.
22L
aludj otthon, ennyi. Teljesen jogos,hogy anyukád nem enged. én se engednélek és engem sem engedtek volna...bár nekem meg se fordult a fejembe,hogy olyannál aludjak,akivel alakul valami. Legjobb amit tehetsz,hogy gyorsan változtatsz a hozzáállásodon, mert így nem lesz jó vége. Majd ha már tobb hónapja járni fogsz valakivel,akkor térj vissza az ottalvás témára.
23/N
20:50 tényleg jó vagy, bár csiszolhatnál a humorodon cseppet:P
Egyébként én sem engednélek, "egy sráchoz" akivel csak alakul valami csak a könnyűvérű lányok járnak, ha érted mire gondolok...
17 évesen meg aludhatsz otthon, nem lesz semmi bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!