Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17l vagyok. Anyám nem engedi,...

17l vagyok. Anyám nem engedi, hogy egy srácnál aludjak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
...mosogatós, takarítós, jó jegyes témát kerüljük...
2011. szept. 13. 20:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Aludjon a srác nálad.
2011. szept. 13. 20:47
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Az anyák úgy látszik nem szeretnek azzal a tudattal lefeküdni aludni hogy a lányukat épp szanaszét dugják.

Én sem értem..

2011. szept. 13. 20:47
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem engedi? Akkor ne aludj ott. És örülj, hogy olyan anyád van, akinek még van egy kis esze.
2011. szept. 13. 20:48
 14/29 anonim ***** válasza:
97%

Már ne haragudj,de "egy srácnál akivel alakulnak a dolgok" én sem engedném a lányomat..Ezzel az erővel minden sráccal lefeküdhetnél akivel alakulnak a dolgok.

Ha majd eljön a bizalom ideje,ha majd anyukád úgy látja,hogy a kapcsolat a sráccal elég komoly akkor biztos nem lesz kifogása..

Addig meg aludj otthon egyedül.

2011. szept. 13. 20:48
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
igaza van a 35/F nek! én mikor 17voltam már majdnem fél éve jártam párommal, és csak akk aludhattunk együtt! de akk is csak nálunk, és a páromnál! 20/L
2011. szept. 13. 20:49
 16/29 anonim ***** válasza:
99%

Ja, és még csak nem is jártok, de ott aludnál.

Azért a srác tudja, hogy aggasson szárnyat a libára: majd akkor jártok, ha elvihet egy próbakörre.

:DDD

Mint tudjuk, a háziszárnyasokat se az eszéért tartják, hanem a melle húsáért.

Figyi, hozzám átjössz, egész éjjel sunázlak, reggelre eldöntöm, hogy járunk-e, és még anyáddal is ledumálom. Jobb vagyok, mint az "egy srác".

Dobjak privit?

2011. szept. 13. 20:50
 17/29 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom milyen a kapcsolatod anyukáddal.

Én 17 voltam mikor elszöktem otthonról a balatonra.Persze kiderült.

Azt hazudtuk,hogy barátnőmnél alszom másik városba.

Na mikor hazajöttünk fúú mit kaptam.De megérte, mert onnantól kezdve szinte semmit nem tiltott meg anyám.

Minden héten péntek és szombat este ott aludhattam barátomnál.Következő nyáron már ő kérdezte hova megyünk nyaralni meg mennyi időre...stb.Teljesen meg voltuk döbbenve,hogy mi történt vele.

Mint utólag kiderült apukám elmondta,hogy a szökés után leültek beszélni és megértette apukám anyámmal,hogy ha egyszer el tudtam szökni 17 évesen a balatonra ezt meg fogom csinálni többször is,és mennyivel jobb ha inkább enged de legalább nyugodt lesz valamennyire,mert tudja hol vagyok és kivel, el tud érni...stb.

A lényeg hogy sikerült apámnak megértetnie vele.

2011. szept. 13. 20:51
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

hát lehet, hogy anyám még nagyobb csodabogár, de nekem még 20 évesen sem engedte meg, hogy nálunk aludjon a barátom, akivel 2 hónapja jártam...

de nem is bánom, én sem fogom megengedni a lányomnak, hogy 17 évesen melegágyból melegágyba.... neked se engedném

2011. szept. 13. 20:56
 19/29 A kérdező kommentje:
Még nem volt senkim.
2011. szept. 13. 20:57
 20/29 anonim ***** válasza:
84%

20:46-os emberek miatt kéne itt hagyni már ezt az oldalt, állandóan kötekednek és belelátnak dolgokba dolgokat, mikor nincs is ott... De idegesítő!

Ha alakulgat, akkor ne várj semmit, majd, ha lesz valami komoly, utána kérdezősködj újra. Sajnálom, ebben igazat adok a többieknek.

2011. szept. 13. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!