Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt egy szerintem kreált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy szerintem kreált konfliktusom a barátnőmmel, és azóta (2 hete) nem beszél velem, ez már a kapcsolat végét jelenti?

Figyelt kérdés

A konfliktus röviden: egyik nap én voltam a sofőr és a egyszer csak úgy kivágott elém egy autó a kereszteződésből, hogy satufékeznem kellett, hogy ne menjek neki, kb körülnézés nélkül kijött, és itt azt mondtam, hogy ez tuti hogy egy fogyatékos idióta, mert majdnem tömegbalesetet csinált.

Na erre megsérdődött a párom, hogy én, hogy vagyok képes így beszélni egy idegen emberről, hogy egy idegbeteg vagyok, stb stb.

Tök meglepődtem mert ilyet még nem csinált, este próbáltam vele megbeszélni, erre csak folyamatosan osztott tovább, és olyan dolgokat vágott a fejemhez, amik nem is igazak, és amikor mondtam neki, hogy ezek nem igazak, akkor elkezdett velem kiabálni, hogy én hogy merem őt kéttségbe vonni, meg hazugnak beállítani, és rámrakta a telefont, és itt beszéltünk utoljara, hiába hívom azóta, nem veszi fel, nem ír vissza, nem tudom mivel érdemeltem ezt meg, vagy, hogy mit rontottam el, de szerintem ez már egy eléggé rossz jel a kapcsolat jövőjét tekintve.

Így belegondolva azóta többször meg is voltak már ingerült megnyilvánulásai irányomba, meg ilyen csenddel büntetlek dolog, de sosem tartott még ennyi ideig, és szerintem ez nem jó jel őszintén szólva...

2021. aug. 24. 12:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
#15 ez hiányzik neki
2021. aug. 24. 20:40
 22/39 anonim ***** válasza:
72%

Igen a csajt szapuljuk mert ő is farok.

Ez a nem beszélünk durcizás pont rohadtúl nem megoldás. Itt az idő beszéljen most, de nem nem ám most kuss van. Ha valoban olyan rettentő sok baja van a pasival akkor talán mondja elneki akkor amikor már nem tiszta ideg egy kvazi baleset miatt.

Nyilván leugatja a srác mert akkor pont nem volt olyan lelki állapotban,amire a csaj is rátett azzal,hogy védi a hibást.

2021. aug. 24. 22:38
 23/39 anonim ***** válasza:
57%
Ne foglalkozzatok a 20assal, valszeg vérbeli femináci, nekem még privátban is írt hogy én nőként miért nem védem a csajt :D szegény bolond, nem tudja elfogadni, hogy bizonyos kapcsolatokban a nő a hibás. Gondolom az a típus aki ha meghallja, hogy a feleség félrekúrt akkor is azt mondja, hogy biztos oka volt rá és a férj hibája minden.
2021. aug. 25. 07:31
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

Francokat, csak nekem is mondták már, hogy hazudok, és én is tartogatós vagyok és próbálom lenyelni a kisebb gondokat! Egyébként nem, megcsalásra nincs mentség..

A csaj megpróbálta MEGBESZÉLNI! Mire a pasi közölte, hogy hazugság, amit mond!("amiket a fejéhez vágott")! A csaj megnyílt, elmondta mi zavarja, mire a pasi lehazugozta.. volt, hogy chates beszélgetésekkel kellett bizonygatnom, mit is tett, mondott, mert ő nem úgy emlékszik.(és miután megmutattam még én voltam a beteg, aki kikeres ilyesmit). Aki volt ilyen manipulatív, lekezelő emberrel, az pontosan tudja, hogy nem hagy más lehetőséget, minthogy igazat adj neki a "megbeszélés során", mert a te érveid hazugságok, vagy túlreagálás és ő tojik bele, mint ahogy le is írta, nem akar változni, ha a csajnak valami nem felel meg, hagyja ott!

Én is otthagynám a francba, ha megnyílok és közli, hogy hazudok, ott is hagytam ilyen exet.

2021. aug. 25. 07:45
 25/39 A kérdező kommentje:

Hogy feltudod magadat huzni, ha valaki nem ugy gondolkodik, mint te :)

Nem tudom honnan veszed a feltetelezest, hogy en amire azt mondtam, hogy hazugsag, az valojaban megtortent, csak en nem akarom beismerni, ez nem igy van, tenyleg olyan dolgokert lettem leszolva, amiket nem csinaltam, ilyenkor mindig addig voltam csenddel buntetve, ameddig bocsanatot nem kertem olyan dolgok miatt, amiket nem is kovettem el.

Miert ne ismernem el ha valamiben hibazok, es ezert szamonkernek? Most is azert tettem fel a kérdést mert elismertem, hogy lehet, hogy hibaztam a balesetes dolognal, dehogy ekkorat?

Ha meg valakinek elmondod, hogy mi zavar teged a masikkal kapcsolatban, az nem megnyilas, ennek alapnak kene lenni minden normalis parkapcsolatban, ha te azt nevezed megnyilasnak, hogy elmondod mi a masikban a hiba, akkor rosszul tekintesz a megnyilasra, mint fogalom.

Az meg nem megbeszeles, hogy valakinek mondunk valamit, ami nem tortent meg, aztan addig nem beszelunk vele, ameddig bocsanatot nem ker. De egyebkent amikor kerdeztem, hogy oke ezt meg ezt mikor meg hol csinaltam, arra nem kaptam valaszt, de nem fogom neked bizonygatni az ártatlansagomat, hidd rolam nyugodtan azt, hogy egy egoista gyoker vagyok akit csak a farka vezerel nyugodtan, nem erdekel kulonosebben, hogy te abban a hitben elsz, hogy ismersz, mondom ird fel a kis jegyzetedbe, hogy hmmm ma is mekkora kiralyno voltam, lelepleztem egy gyokeret, jobba tettem a vilagot, veregesd meg a vallad, bonts pezsgot aztan szia :D

2021. aug. 25. 08:20
 26/39 anonim ***** válasza:

Ott követted el az első hibát, hogy olyan dologért kértél bocsánatot, amit nem követtél el.

Úgy kell csinálni, ahogy elkezdted: ha nem tudod, akkor megkérdezni, hogy hol, mikor követted el.

Ha nem tudja megmondani, akkor 1-2 esetben még el lehet hinni - de akkor nem bocsánatot kell kérni, hanem meg kell mondani, ha nem emlékszel rá.

Ha ő sem emlékszik rá, hogy hol és mikor volt, akkor meg kell beszélni vele, hogy engedjétek el a dolgot.

Ha pedig folyamatos némasággal büntet, akkor szintén meg kell beszélni vele, hogy ez nem módszer, nem mehet tovább.

Ha márpedig így is tovább megy, tehát folyamatosan büntet, és olyanért vár bocsánatkérést, amit ő sem tud pontosan, akkor itt a vége.

Még meg lehet próbálni ilyenkor családsegítőt - de az ilyen emberek ott is reménytelenek szoktak lenni.

Aki ilyen, annak mindenki más hibás, csak ő nem.

2021. aug. 25. 08:29
 27/39 anonim ***** válasza:

Pont mint nálam is, hónapok után fene sem emlékszik a körülményre, csak az maradt meg, hogy rossz érzést keltett bennem a viselkedése. Pont ezért kellett kikeresnem beszélgetésből, mikor elmeséltem másnak! Vagy visszakeresni, ha épp chaten beszéltünk!

Teljesen együttérzek a csajjal, még jó, hisz velem is megtörtént a manipulatív exemnél.. Tudod ha nem történt volna semmi, nem lett volna olyan rohadt dühös! Belőled meg most is csak annyi jön, hogy "lehet, hogy hibáztam", ez nem beismerés! És de, neked nincs fogalmad arról, mi a megnyílás, mert az, hogy az ember elmondja a belső, személyes, felkavaró gondolatait a másikról, az bizony megnyílás!

Instant szakítás ilyen után hogy:" Az meg nem megbeszeles, hogy valakinek mondunk valamit, ami nem tortent meg, aztan addig nem beszelunk vele, ameddig bocsanatot nem ker." Tudod az ő oldaláról(ami mögött valódi érzelmek vannak, mint a düh és a csalódottság, tehát nem lehet hamis..) úgy fest, ahogy leírtam. Elmondta mi zavarja, te lehuzogaztad, megbízhatatlannak állítottad be, majd azt várod, hogy ezután reagáljon úgy, mintha minden oké lenne, és csak egy kis apróságon vitáznátok.

Meg is érdemled, hogy dobjanak és őszintén ki beszélne azzal, aki szerinte csak kitalál dolgokat, hogy szakíthasson, ráadásul 3 év után?

Nálad lesz olyan kapcsolat, ahol a nők jönnek panaszkodni, hogy a párom mindig úgy csavarja a dolgokat, hogy neki legyen igaza(holott csak buták ahhoz, hogy felismerjék a manipulációt és tudjanak érvelni), és úgy érzem mindent rosszul csinálok, ő meg mindent jól. Tipikus nárcisztikus személyiség, ami nem az igazát bizonyítja, az kitaláció, mások érzelmei, gondolatai hisztik, túlreagálások, mások megnyilvánusai rosszak, az övében meg " lehet, hogy nem jó"-- ez nem elismerés.

A lényeg, hogy már nincs kapcsolatod. Figyeltél rá hogy váltatok szét, mit mondott utoljára? Gondolom elköszönt tőled és közölte, hogy elege van.

Ismétlődő minta ez a kapcsolataidnál, hogy téged hagynak ott? Majd figyelj rá az évek során, ha többször előjön, nem ártana változnod!

2021. aug. 25. 08:40
 28/39 anonim ***** válasza:
57%

Látod, #27: EZÉRT kell úgy csinálni a dolgokat, hogy addig kell megbeszélni mindent, amíg még pontosan emlékszel a részletekre is.

Mert ha addig vársz, amíg csak homályos érzések maradnak benned (hogy a másik valami rosszat csinált, de már nem is tudod, mit, mikor és hol) - akkor már késő. Idáig nem szabad várni.

Ha nem tudod idejében megbeszélni, akkor azt a dolgot meg kell bocsátani - vagy, ha erre képtelen vagy, akkor el kell felejteni. Azt már nem lehet számonkérni.

Azt meg, hogy egy életen át tartogasd magadban, hogy "valamikor valami rosszat csináltál, de már azt sem tudom, mit, de azért büntetlek érte" - na, ez nem is hasznos, meg nem is emberi viselkedés.

2021. aug. 25. 08:51
 29/39 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, engem is zavarna a fogyatékosozás, mert ez a fogyatékosokkal szemben mocsokság. Aki olyat csinál, mint amit az vezető, az nem fogyatékos, hanem egy barom. Mondjuk azért én sem így reagáltam volna ezt le, mint a nőd, és nem védtem volna a vezetőt.
2021. aug. 26. 12:15
 30/39 anonim ***** válasza:

28, ha figyeltél volna írtam az elején, hogy régen voltam ilyen, továbbá javasoltam a csajnak is, hogy elsőre tálaljon ki, ha baja van! ÉS nem, régen sem a mittel volt gond, a kérdező is az időpontot és a helyszínt kérte számon! És az érzés SOSEM homályos, a PONTOS részletek, amiket a kérdező kért számon a csajon, azok homályosak, mert jelentéktelen a mikor és a hol ahhoz képest, AMI TÖRTÉNT! Ha bevásárlásnál közli velem, hogy "látod megmondtam, hogy nem tudsz bánni a pénzzel, mert minden hülyeséget megveszel", akkor nekem a bolt fog megmaradni, és kicsit sem, hogy melyik évszak melyik vásárlása volt, amiket a kérdező elvárt(mikor és hol), hanem az, hogy szemétkedett, hogy rosszul éreztem magam miatta, és hogy vásároltunk! Az, hogy auchan, tesco, vagy spar volt e, teljesen megkopik!

A csajnak pont a felháborodása miatt(az érzés, ami sosem kopik!) volt igaza, és a kérdező pedig az, aki meghazudtolja, mert a csaj nem tudja kinyögni a mikor és holt(részletek, amiket várt)!

Azért az elgondolkodtató még, hogyha az embernek annyira rutin, hogy bánt másokat szavakkal, hogy ő sem tudja felidézni mikor és hol mondhatott sértőt, a másiknak meg az rutin, hogy ezt eltűri, és ő sem tudja felidézni a RÉSZLETEKET(amik egyébként nem fontosak!), akkor mi keresnivalójuk egymás mellett..

Jól tette a csaj, hogy otthagyta a pasit, már eleve ha csak a kérdést nézzük, nincs rendben(a csajom megmondta, hogy mit nem bír bennem, de szerintem hazudik, csak kreált konfliktus) komolyan már itt is megkérdőjelezi, mikor elmondta mibaja.. nevetséges komolyan, addig viszi, amíg hitelteleníti a másikat és így úgy látszik, mintha igaza lett volna, és ebben olyan szépen megvezet másokat, hogy támogatják is.

Képzeld, ha megmondják mi bajuk veled, nem hazudnak! Az a baja veled, amit mondott, azért mondta, hogy felfogd.. tudom sérti az egód, hogy ilyen baja nem lehet, mert te nem vagy ilyen, de LEHET! Keresheted az összeesküvés elméletet, hogy te legyél a jófiú, de attól még nem az lesz a valóság!

2021. aug. 26. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!