Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg baj? Ti kiakadnátok, ha a párotok ezt csinálná?
Figyelt kérdés
Olyanokon ment a vita párszor, hogy pl. estefelé átugrottam valakihez és kicsit későn értem haza, akkor azon akadt ki, hogy ő már majdnem elment aludni és ha később érek haza már nem tudunk elbúcsúzni, szólhattam volna, hogy mi van. Máskor volt egy betervezett programom, induláskor szóltam neki, azzal az volt a baja, hogy ha egész nap tudtam, hogy megyek, miért nem szóltam korábban? A harmadik sztori az volt, hogy ő ha hazaér mindig szól rögtön, én meg egyszer még kajáltam stb. és utána kerestem őt. Ezekre mindig azt mondja, hogy meg kéne tanulnom jobban megosztanom vele ezeket, ha tervben van valami vagy csúszok stb. Meg hogy ez alapvető figyelmesség lenne. Szerintetek nem túlozza el? Nem titkolózni akarok előtte, csak nem számolok be minden lépésemről, sokszor van hogy csak úgy kiesik a fejemből és később szólok, hogy ja amúgy ma talizom az XY-al stb.2021. jún. 16. 11:46
1/18 anonim válasza:
Nekem nem lenne gond, én is úgy gondolom ahogy te - ezzel viszont nem vagy előrébb, mert a barátodat ugyanúgy zavarja és zavarni is fogja. Szerintem ő a túl tapadós, de mások szerint meg te szarod le őt, szóval ebben nektek kell megegyeznetek, mindegy, hogy más mit mond. Kommunikáljatok minél többet erről, próbáljatok meg közös nevezőre jutni - ez pont egy olyan dolog amiben simán lehetséges valamilyen kompromisszum, ha mindketten nyitottak vagytok rá.
2/18 anonim válasza:
Ha együtt éltek akkor nekem ez alap hogy jelzem a páromnak ha elmegyek, ha később jövök vagy bármi...én is szólok egyből.
3/18 anonim válasza:
Ha együtt laktok, akkor valóban érdemes jelezni egymásnak az ilyesmit, hogy a másik is tudjon tervezni, lássa, hogy alakul a nap. Ha nem, akkor szerintem nem kardinális kérdés. Persze, az ember nem titkolózik, de én se erőltetem meg magam nagyon, hogy tudjam mit csinál a párom, vagy én tájékoztassam őt arról, hogy mi a programom. Csak akkor, ha valahogy bele szól a közös időbe, különben úgy is mindegy neki, hiszen az ő életét nem befolyásolja.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt.
2021. jún. 16. 11:53
5/18 anonim válasza:
Én azért hagyok teret a páromnak.
6/18 anonim válasza:
Ebben az esetben, én is veled értek egyet, de ezzel nem vagy kisegítve.
7/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy minden ilyet ellene szóló támadásnak vesz. :(
2021. jún. 16. 11:58
8/18 A kérdező kommentje:
Pl. ha hümmögök vagy elmerülök valamiben és lassan reagálok vagy visszakérdezek, azt is. Próbálok változtatni, de nagyon rossz hogy így megsértődik.
2021. jún. 16. 12:00
9/18 anonim válasza:
Mivel külön éltek, a külön programjaitok nem befolyásolják a másik napját, tehát nem kell mindig pontosan tudnotok, hogy hol van és mit csinál a másik. Majd amikor találkoztok, akkor elmesélitek, megosztjátok, amit akartok.
10/18 anonim válasza:
Így hogy nem éltek együtt? Nagyon gáz a viselkedése. Sajnos volt "szerencsém" ilyen tapadós személyhez. Hamar rövidre zártam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!