Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kiakadnátok ha a barátotok ezt csinálná? Vagy csak nekem esett rosszul? 19/l
A barátommal a minap az egyik közös barátunknál voltunk mert vele készültünk este bulizni menni. Ők kertes házba laknak éppen valami családi buli féleség volt és ott volt náluk a közös barátunk anyja-apja jó pár rokona és az unokahuga aki egy kb 9-10 éves kislány volt aki tényleg nagyon szép hosszú hajú aranyos lány volt, mindenkivel "lepacsizott" és dumált mindenkinek.
Ott voltunk igazából kábé 2 órát tök jól elbeszélgettünk a családdal és a párom meg aki egyébként nagyon szereti a gyerekeket játszott a kislánnyal mert az nagyon ráakaszkodott ( nem vagyok féltékeny ne értsetek félre, őt mindig szeretik a gyerekek ). Aztán mikor menni akartunk és köszöngettünk el akkor a párom leguggolt és ugye elköszönt a barátunk unokahúgától is ilyesmit mondott neki ,hogy "Most mi lesz velem nélküled? Ígérd meg, hogy majd pár év múlva ha randira hívlak akkor eljössz velem oké? Nem fogsz nemet mondani nekem ugye?" A kislány meg csak mosolygott és mondta, hogy nem, aranyos volt. Egyébként sokszor megdicsérte a kislányt, hogy milyen szép és, hogy ő igazi kis hercegnő (engem szokott így hívni).
És bevallom azért egy picit mérges vagyok a barátomra. Mármint ott voltam én is hahó, kicsit kellemetlen volt ez így nekem, a haverunk rám is nézett ilyen wtf fejjel aztán csak röhögött, hogy a barátom pedomaci. Tudom, hogy nem mondta komolyan legalábbis remélem de azért picit rosszul esett, mintha majd le akarna cserélni vagy nemtudom. Szokott néha megbántani dolgokkal, kicsit úgy viselkedik néha a lányokkal mintha én nem lennék. Persze nem csal meg meg nem flörtöl de olyan fura nemtudom, mindig bókol. Nem a kislányra vagyok féltékeny ezt tisztázzuk ő cuki volt, de mégis rosszul esett. Szerintetek csak én reagálom túl? Bevallom nem mindig egyszerű a barátnőjének lenni mert ő nagyon jóképű és tapadnak rá a lányok mint legyek a ... értitek. Viszont ennek ellenére ő nagyon romantikus és ragaszkodó és tudom, hogy szeret és hűséges hozzám, én is hozzá természetesen, de ezeket nem mindig tudom hova tenni. Nemtom lehet hisztis vagyok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!