Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg baj? Ti kiakadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg baj? Ti kiakadnátok, ha a párotok ezt csinálná?

Figyelt kérdés
Olyanokon ment a vita párszor, hogy pl. estefelé átugrottam valakihez és kicsit későn értem haza, akkor azon akadt ki, hogy ő már majdnem elment aludni és ha később érek haza már nem tudunk elbúcsúzni, szólhattam volna, hogy mi van. Máskor volt egy betervezett programom, induláskor szóltam neki, azzal az volt a baja, hogy ha egész nap tudtam, hogy megyek, miért nem szóltam korábban? A harmadik sztori az volt, hogy ő ha hazaér mindig szól rögtön, én meg egyszer még kajáltam stb. és utána kerestem őt. Ezekre mindig azt mondja, hogy meg kéne tanulnom jobban megosztanom vele ezeket, ha tervben van valami vagy csúszok stb. Meg hogy ez alapvető figyelmesség lenne. Szerintetek nem túlozza el? Nem titkolózni akarok előtte, csak nem számolok be minden lépésemről, sokszor van hogy csak úgy kiesik a fejemből és később szólok, hogy ja amúgy ma talizom az XY-al stb.

2021. jún. 16. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Én addig is szerettem tudni, hogy mit csinál a párom, míg nem éltünk együtt. Nem kell percre pontosan beszámolnia, de azért szerettem tudni előre, mikor tudunk találkozni, vagy ha "eltűnt" órákra, akkor merre jár. Szerintem ez nem tapadás, bár kapcsolata válogatja nyilván. Mi addig is szinte minden nap találkoztunk és/vagy egész nap chateltünk. De tudom, másoknak ez baromi sok lehet. Nekünk nem volt az.
2021. jún. 16. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom amit a párod csinál túlzás.

Persze az tök oké hogy dobsz egy üzit hogy ob eddig maradsz, vagy elmész valahova, de nem azon a 10 percen vagy fél órán múlik.

De igen, attól még hogy neked x dolog a normális, neki más y dolog normális.

Le kell ülni és beszélni erről hpgy ki miért látja így. Meglátjátok hogy tudtok-e alkalmazkodni vagy nem.

Megszoksz vagy megszöksz.

2021. jún. 16. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

#12 vagyok, most látom hogy még együtt se éltek. Ha x nap nem találkoztok akkor pláne túlzás, mert igazából nem befolyásolja őt.

Nem mondom hogy ezért szakíts, de ezek intő jelek azért...

2021. jún. 16. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Mennyi időt töltötök együtt? Mármint olyan időt, amikor tényleg csak egymásra koncentráltok? Nem lehet, hogy kevesli a barátnőd?
2021. jún. 16. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten en olyan vagyok mint a parod, de megertelek teged is. En probalom visszafogni magam es nem teszem szova, de mindig picit rosszuk esik, mert ettol ugy erzem, hogy a parom nem osztja meg velem a napjat (tavkapcsolatban pl), nem gondol ram annyit/nem vagyok olyan fontos. Pl az elso sztorihoz hasonlo velem is volt csomoszor, en szeretek este elkoszonni, nyilvan anelkul is el tudok aludni, de jo erzes. Az akkori parom mondta, hogy kilencre itthon lesz, mkndom ok, akkor nyilvan megvarom. O 11-re jott haza, ami nem gond, nyilvan nem is zaklattam mikozben programja volt. Megertem az o oldalat is, szova sem tettem, viszont en ezert maradtam fent, es rossz érzés volt, hogy o nem szolt, h ne varj, keson jovok,mert en forditott esetben szoltam volna, vagy irtam volna h koszonjunk el most. Es nyilvan az mindig rossz az embernek ha ugy erzi, hogy a parja nem tesz meg neki valamit, amit mi meg olyan termeszetesen megtennenk. Szerintem itt egyikotok sem rossz, csak kicsit kulonboztok. Te probalj odafigyelni ezekre, neki meg mondd meg h ne akadjon fent ezeken.
2021. jún. 16. 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értem, miert kaptam 0%-ot. Kb rövidebben azt írtam le, amit a 15-os. Hogy én sem kértem percre pontosan számon, de szerettem tudni mit csinál.

Vagy akik nem élnek együtt, azoknak teljesen normális, hogy semmit nem tudnak a párjuk napjáról? Majd beszélgetnek, mikor találkoznak? Ezekszerint velem lenne a gond?

Persze a kérdésben szereplő dolgok némelyikét én is túlzásnak tartom (nem szólt egyből, amint hazaért), de az, hogy elmondom a páromnak, mit fogok csinálni munka/iskola után, meg hogy elkoszonok tőle este, vagy ha később érek haza, mint ígértem, szerintem ezek alap dolgok..

2021. jún. 16. 14:10
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Engem is zavar, ha szó nélkül eltűnik. Értsd: felőlem elmehet horgászni egy hónapra a haverokkal, meg bármit csinálhat, csak szóljon. Nem tartom nagy kérésnek.

Szerintem alap dolog, hogy ha valaki érdekel, akkor beszélek vele. Nem tudnék a páromnak tekinteni olyat, aki semmi életjelet nem ad, és nem köti az orromra hogy mikor lesz rám egy kis ideje...

2021. jún. 16. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Ő J, te meg P. Számára alaovető figyelmesség. Számodra ez nem így működik. Ezt meg kéne értenie. Törekedjetek egymás felé. Te többször szólj, ő meg ne várja el.
2021. jún. 18. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!