Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt egy szerintem kreált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy szerintem kreált konfliktusom a barátnőmmel, és azóta (2 hete) nem beszél velem, ez már a kapcsolat végét jelenti?

Figyelt kérdés

A konfliktus röviden: egyik nap én voltam a sofőr és a egyszer csak úgy kivágott elém egy autó a kereszteződésből, hogy satufékeznem kellett, hogy ne menjek neki, kb körülnézés nélkül kijött, és itt azt mondtam, hogy ez tuti hogy egy fogyatékos idióta, mert majdnem tömegbalesetet csinált.

Na erre megsérdődött a párom, hogy én, hogy vagyok képes így beszélni egy idegen emberről, hogy egy idegbeteg vagyok, stb stb.

Tök meglepődtem mert ilyet még nem csinált, este próbáltam vele megbeszélni, erre csak folyamatosan osztott tovább, és olyan dolgokat vágott a fejemhez, amik nem is igazak, és amikor mondtam neki, hogy ezek nem igazak, akkor elkezdett velem kiabálni, hogy én hogy merem őt kéttségbe vonni, meg hazugnak beállítani, és rámrakta a telefont, és itt beszéltünk utoljara, hiába hívom azóta, nem veszi fel, nem ír vissza, nem tudom mivel érdemeltem ezt meg, vagy, hogy mit rontottam el, de szerintem ez már egy eléggé rossz jel a kapcsolat jövőjét tekintve.

Így belegondolva azóta többször meg is voltak már ingerült megnyilvánulásai irányomba, meg ilyen csenddel büntetlek dolog, de sosem tartott még ennyi ideig, és szerintem ez nem jó jel őszintén szólva...

2021. aug. 24. 12:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
"Volt egy szerintem kreált konfliktusom a barátnőmmel, és azóta (2 hete) nem beszél velem, ez már a kapcsolat végét jelenti?" ??? Azt, zsenikém, azt.
2021. aug. 24. 13:34
 12/39 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem már félrekefélt vagy legalábbis tervezte, és most gyártja az ürügyeket, hogy miért "érdemelted" meg.
2021. aug. 24. 13:45
 13/39 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen nővel akkor sem érdemes együtt maradni, ha visszajönne.

A "csend" milyen volt?

Mert az rendben van, ha gondolkodik - de utána megbeszéltétek, hogy mit?

Az pedig, ha nem igaz, amit mond, önmagában is intő jel.

A "szexmegvonásos" hölgynek meg üzenem:

az rendben van, ha csendben gondolkodsz - de nem sok órát, napokig!

Még az is rendben van, ha ez alatt a pár óra (!) alatt nincs szex. De emiatt napokig szüneteltetni az már nem normális!

Döntsd el magadban, hogy mi a helyzet. Beszéld meg a pároddal.

Ha pedig ez sokáig tart, akkor nem kapcsolhatod ki napokra a dolgokat, nem robotporszívó a párod, akit odatehetsz a sarokba addig.

Ha még nem tudtad tökéletesen elrendezni a dolgokat, akkor tedd félre ezt egy kicsit, térj vissza a valóságba egy időre, aztán majd gondolkodsz később.

Ja, kérdező: tanulj fegyelmet.

Az rendben van, hogy te is megijedtél, de egy normális ember ezt nem 5 perces üvöltéssel fejezi ki.

Ha emiatt hidegült el tőled, akkor meg neki van igaza. Felnőtt ember erre egy fél mondatot szán, aztán elemzi a helyzetet, biztonságos helyre megy és ott rendezi a sorait.

Aki még nem felnőtt, lélekbe gyenge, attól meg mit várhat egy nő, éles helyzetben?

Márpedig pont ezért lenne veled. Ha nincs probléma, egyedül is elboldogul.

2021. aug. 24. 14:02
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez igy tortent szorol szora, akkor orulj, hogy megszabadultal a csajtol. Egy veszhelyzetre teljesen emberi modon reagaltal. Neki nem veled kellene veszekednie egy ilyen utan. Nem szokasom ennyibol leminositeni embereket, de ilyen baratnot biztos nem akarnek. 42F
2021. aug. 24. 14:05
 15/39 A kérdező kommentje:
9-es valaszolo: soha senki nem mondta ram, hogy agressziv vagyok, nem ordibaltam, meg nem csapkodtam a kormanyt meg ultem ra a dudara, szimplan megjegyeztem, hogy ez az ember tuti egy fogyatekos, ennyi, kb annyi ideig tartott mint amikor belerugsz ejjel a kuszobbe es mondasz egy baszki-t, de ok akkor elfogadom, nem minden ember ugyanolyan, van akinek ennyi nem fer bele, akkor nem kell ennyi ideig gondolkozni, 3 ev alatt mar rajohetett milyen vagyok, megjavulni nem fogok, akkor szakitsunk korrekten es nyiltan, ne folytassunk jatszmakat.
2021. aug. 24. 14:09
 16/39 anonim ***** válasza:
64%

Bocs', akkor félreértettem.

Én is azt mondom, hogy ennyi belefér.

Valószínűleg már régóta gyűlt benne a dolog, magában tartotta, és most tört ki.

De előtte nem beszélgettetek problémákról?

Ha nem, akkor láthatod ennek az eredményét.

Sajnos van néhány nő, aki így működik:

1: Problémákról nem beszélünk, azt a férfi dolga megoldani.

2: Az is az ő dolga, hogy rájöjjön az én problémámra.

3: Ezt megvárjuk.

4: Ha viszont elfogy a türelem, akkor az a férfi egy szemét állat - ekkor az összes addigi problémát a fejére olvassuk, ami az évek alatt összegyűlt, és utána otthagyjuk.

2021. aug. 24. 14:16
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez csak egy kifogás volt, nyilván emiatt senki sem fog magából ennyire kikelni. Én is úgy gondolom, hogy már amúgy is rezgett a léc, és ez jó kiindulópont volt, amire hivatkozva szakíthatott.

De ha tévedek is, komolyan olyan nővel szeretnéd leélni az életed, akinél a konfliktuskezelés és a problémamegoldás így néz ki? Nő vagyok, de öcsém, szerintem te jársz jobban, ha ezzel itt vége a dolognak köztetek.

2021. aug. 24. 16:31
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha velem 1 hétig nem beszélne a párom akkor felkeresném és düllőre vinném a dolgot. Ha játssza a durcit, akkor lemegyek bulizni és jól érzem magam nélküle, ha összeszedek valakit akkor meg így járt.

Ha ő úgy gondolja hogy vállalhatatlan amit tettél akkor meg szakítson és ne rabolja tovább az idődet.

Szóval keressed fel és beszéljétek meg,ha elzárkózik akkor ott nyomban elköszönni és irány a következő jelölt!!!

2021. aug. 24. 16:33
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
csak hogy biztos legyen zárdle ezt a kapcsolatot. Szerintem ilyen szituban elég egy sms/chat üzi valamelyik csak eljut hozzá. Ha jönre reakcio akkor saját fegyverével vágd fejbe azaz ignoráld.
2021. aug. 24. 18:14
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

Nemtudom miért vagytok ilyen rosszindulatúak, a csaj megpróbálta megbeszélni, elmondta az összes eddigi baját a pasival, mire az közölte, hogy az mind hazugság!

Én teljes mértékben a nőnek adok igazat! Gondoljatok már bele, mennyire logikus!

A pasi korábban írta, hogy többször volt "csend" a csaj részéről(tehát többször volt baja a pasival). Majd egyszercsak kitör belőle, mikor már nem bírja és betelt a pohár(a fogyatékozásnál). Majd írta a pasi, hogy mindent hozzávágott, mennyi minden zavarta, mire a pasi simán lehazugozza!

Ezek normálisan következnek egymásból.

Amit tudunk a pasiról, hogy kiakadt egy random ember random kicsi hibáján csúnyán, hogy szerinte a barátnője hazudik és/vagy kitalál dolgokat, hogy őt rossz színben tüntesse fel, hogy szerinte a barátnője őt direkt szivatja a csenddel, és hogy ő nem akar a kapcsolatért változni! Ez tipikusan olyan ember, akinek nem szabad a közelébe menni.

És nem, képzeld nem a pasik farka körül forog a világ, addig vagyk feldúlt, addig gondolkozok valamin, amin akarok, közben nem kötelességem senkit kielégíteni, amíg nem vagyok olyan állapotban, hogy én is szeretnék együttlétet! Ez egy teljesen normális dolog, hogy senkit sem kényszerítünk szexre, és minden dolognál különböző igénye van az embernek "feldolgozásra", illetve nem minden dolog igényel megbeszélést, van, amit az embernek csak magában kell elrendeznie(pl ha a másik nem akar gyereket egyáltalán, te meg igen, itt nincs mit megbeszélni, magadban kell rendeznek a dolgokat és igen, amíg az ember bizonytalan a másikban, nem akar vele dugni, akár hetekig is!) De egy sima apróság is, ha mondjuk idegből leqrváz, az egy igen komoly átgondolni való, aztán napokig figyeled a viselkedését, meg mérlegelsz, meg átveszel mindent, ami eddig történt, amiket mondanak róla, amiket látsz, amiket korábban ő mondott.. És ilyenkor az önző szemetek akarják, hogy aláfeküdjön a másik, mert ők már dugni akarnak és nekik nem számít.. normális ember ilyenkor együttérez, gondolkodik, és neki sincs kedve szexelni, ha probléma van a kapcsolatában!

Felőlem gondoljátok bárminek a csajt, valakinek az olyan emberekkel is lennie kell, mint a kérdező és ti, majd a hozzátok hasonlóan gondolkozókból kijön egy kapcsolat neki, mi meg addig selejtezünk, amíg meglesz az igazi.

Remélem sok olyan beszélgetésetek lesz, hogy :

(negatív történés)

-x!QZR**

-Ez nem igaz már!

-Most mi bajod??

-Most is durván bánsz másokkal és ekkor, és akkor és amakkor is ezt és azt csináltad és már nagyon zavar!

-Nem is igaz, sosem történt semmi ekkor, akkor, meg amakkor, csak túlreagálod!

Jó kis parti a kérdező!

2021. aug. 24. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!