Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémát jelenthet egy kapcsolat, ha a két fél más érzelmi beállítottságú?
Ne erősítsük ezeket az igénytelen dolgokat.
Nem, nem az a normális, aki bunkó. És nem az a normális, aki szereti, ha bunkók vele.
Változhat,hiszen azt írod,alakulóban van a dolog. Meg akkor nagyon nagyon az elején.
Vagy igen,vagy nem.
Nekem szenvedés volt saját tapasztalat alapján,hogy érzelmileg ezer százalékon égtem,de a párom meg érzelmileg unintelligens.
Szóval,kétesélyes.
#12:' Ne erősítsük ezeket az igénytelen dolgokat.Nem, nem az a normális, aki bunkó. És nem az a normális, aki szereti, ha bunkók vele.'
Szerintem az, amiről a kérdező ír, nem bunkóság, egyszerűen más a két ember szeretet nyelve. Ezt tudatosítani kell mindkettőjükben és nyilván mindketten tudnak is picit változtatni a viselkedésükön azért, hogy a másik komfortosabban érezze magát, ill. meg is tanulják, hogy a másik mivel fejezi ki a szeretetét. Szerintem ez pontosan az, amit a 11-es úgy fogalmazott meg, hogy ' összecsiszolódtunk'. Ha van igény és szándék az összecsiszolódásra, akkor ez a dolog remekül működhet. Ez sokkal kisebb probléma, mint ha az egyikük valóban bunkó lenne vagy nem működne a szex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!