Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémát jelenthet egy kapcsolat, ha a két fél más érzelmi beállítottságú?

Figyelt kérdés
Nőként elég érzelmesnek gondolom magam, fontosnak érzem érzésekről beszélni és jól esik, ha a másik is kifejezi az érzéseit és szeretetét, most viszont egy olyan férfival alakul a dolog, aki nagyon rendes és jól megértjük egymást, de egyáltalán nem érzelmes típus, nem is nagyon fejezi ki az érzéseit, és ez kicsit zavar, mert nem tudom pontosan, hogy mit érez. Nekem jól esne, ha tudnám, hogy nem csak nekem fontos, hanem én is neki. Persze tettekben ez kifejezhető, viszont nem egy helyen lakunk, így csak hétvégén tudunk találkozni, szóval hétközben amúgy is csak beszélgetni szoktunk, szóval így az ilyen apró gesztusok elmaradnak, ami kifejezné. Megszokható ez, vagy mindig is zavarni fog?

2021. aug. 22. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Az én párom is az elején nehezen fejezte ki az érzelmeit. Másképp, ahogy én szerettem volna. Mi ezt mindig lekommunikáltuk. Ő sokat változott, mert igyekezett megadni, amire vágyom. Bújósabb lett. Én meg megtanultam olvasni azokból a jeleiből, ami számára a szeretet kifejezése, de én az elején nem vettem észre. Szóval összecsiszolódtunk. Igen is lehetséges, sőt kell is, mert nincs két tök egyforma ember. Lehet találni olyat, aki ebben jobban passzol, de másban meg nem.
2021. aug. 23. 00:53
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Ne erősítsük ezeket az igénytelen dolgokat.

Nem, nem az a normális, aki bunkó. És nem az a normális, aki szereti, ha bunkók vele.

2021. aug. 23. 07:48
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
12: Természetesen nem normális. Egyik barátnőmnek is mindig azt mondom, hogy "te hlye vagy, szeretsz szenvedni". De ettől még rengeteg ilyen mazochista (jobb szó híján) ember van.
2021. aug. 23. 10:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idősek vagytok?
2021. aug. 23. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Változhat,hiszen azt írod,alakulóban van a dolog. Meg akkor nagyon nagyon az elején.

Vagy igen,vagy nem.

Nekem szenvedés volt saját tapasztalat alapján,hogy érzelmileg ezer százalékon égtem,de a párom meg érzelmileg unintelligens.

Szóval,kétesélyes.

2021. aug. 23. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#12:' Ne erősítsük ezeket az igénytelen dolgokat.Nem, nem az a normális, aki bunkó. És nem az a normális, aki szereti, ha bunkók vele.'

Szerintem az, amiről a kérdező ír, nem bunkóság, egyszerűen más a két ember szeretet nyelve. Ezt tudatosítani kell mindkettőjükben és nyilván mindketten tudnak is picit változtatni a viselkedésükön azért, hogy a másik komfortosabban érezze magát, ill. meg is tanulják, hogy a másik mivel fejezi ki a szeretetét. Szerintem ez pontosan az, amit a 11-es úgy fogalmazott meg, hogy ' összecsiszolódtunk'. Ha van igény és szándék az összecsiszolódásra, akkor ez a dolog remekül működhet. Ez sokkal kisebb probléma, mint ha az egyikük valóban bunkó lenne vagy nem működne a szex.

2021. aug. 23. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!