Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bosszant, hogy a párom visszajár segíteni a volt feleségének?

Figyelt kérdés
Ha a nő kunyerál, már megy is segíteni, pl ma is ment valamit megszerelni. Vagy volt, hogy vitt egy karton tejet, mondván, hogy azt a gyerekeinek viszi. Ez normális dolog? Ti elnéznétek a párotoknak? Jogosan vagyok kiakadva emiatt?

2021. aug. 20. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
60: szerencsére te nagyon okos vagy! A gyerekek anyjával nem köti össze semmi. Hozzá nincs köze, csak a gyerekeihez!!
2021. aug. 20. 19:08
 62/74 Lachesys ***** válasza:
93%
Igen, de akkor a tappenzzel mégis mi bajod volt? Igazából neked mindennél bajod van ezek szerint, amivel a volt feleségének segít, hiába az pl a gyerekekről szól. Ha pedig valaki megírja a véleményét, és az nem egyezik a tieddel, az csakis elfogult lehet. Hiába látja az emberek 90 százaléka, hogy nincs igazad...
2021. aug. 20. 19:10
 63/74 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a segítős alkalmakon zajlik a láthatás is?
2021. aug. 20. 19:12
 64/74 A kérdező kommentje:
63: rugalmasan kezelik a láthatást.
2021. aug. 20. 19:25
 65/74 anonim ***** válasza:
93%
A 60-as vagyok és igen, Kérdező, én ezt nálad jóval intelligensebben kezelem, mert nem hisztizek, amikor a pasim hazamegy a volt feleségéhez, a családjához. Hiszen egyszer szerették egymást és ott a gyereke is, ami egy örök kapocs köztük. Őszintén, mire legyek féltékeny? A múltjára? Az megoldana bármit is? Tudod, én szeretem annyira a barátomat, hogy nem csesztetem jogtalanul!
2021. aug. 20. 19:33
 66/74 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi a helyzet, kérdező? Ha te ezt a kérdést, így ahogy van megmutatnád neki és olvasná a reakcióidat, otthagyna téged a francba. És ezt te pontosan tudod. Addig tudod megtartani, amíg megjátszod magad, mert tudná, milyen vagy valójában, már rég élne inkább egyedül.
2021. aug. 20. 19:58
 67/74 anonim ***** válasza:
90%
Nos, bízom benne, hogy majd téged is otthagy a pcsába, aztán nevelheted egyedül a közös kölyköt.Az ilyen nők visszakapják a nagy szájukért. Akkor aztán oszthatod magas lóról az észt.
2021. aug. 20. 20:00
 68/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már sok.
2021. aug. 20. 20:12
 69/74 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak közös gyerekeik, igen. És? Az mit számít?"

Ha valóban nem érted, és nem tudod átérezni, hogy mit jelent, és milyen felelősséggel jár, ha két embernek közösen vállalt gyerekei vannak, akkor érdemesebb lenne gyermektelen férfit keresned.

2021. aug. 20. 21:01
 70/74 anonim ***** válasza:
100%

"Minek kell neki segítség, pl hogy a párom menjen táppénzre a gyerekkel"

Ha az esetek kb. felében ő megy táppénzre a beteg gyerekével, az nem nem a feleségnek nyújtott segítség a részéről, hanem igazságos megosztása a közös gyerekeikkel kapcsolatos teendőknek.

A helyedben átgondolnám, hogy nektek mennyire van közös jövőképetek, ha ennyire képtelen vagy elfogadni, hogy az veled kezdett "új élet" nem azt jelenti, hogy a továbbiakban nem kell gondoskodnia a saját gyerekeiről.

Ebbe szerintem belefér az is, hogy időnként segít valamit megszerelni a gyerekei otthonában, vagy nehezebb dolgot elszállítani, stb.

Ha ez két hetente egy pár óra mindössze, és ez neki apaként természetes, viszont emiatt folyton a te szemrehányásaiddal szembesül, akkor nem biztos, hogy ő is úgy fogja érezni, hogy jó ötlet veled is családot alapítani.

2021. aug. 20. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!