Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bosszant, hogy a párom visszajár segíteni a volt feleségének?
Figyelt kérdés
Ha a nő kunyerál, már megy is segíteni, pl ma is ment valamit megszerelni. Vagy volt, hogy vitt egy karton tejet, mondván, hogy azt a gyerekeinek viszi. Ez normális dolog? Ti elnéznétek a párotoknak? Jogosan vagyok kiakadva emiatt?2021. aug. 20. 16:23
51/74 Lachesys válasza:
Ne haragudj kérdező, de ordenáré stílusod van, és nem vagy képes felfogni, hogy azért,mert veled él, ez még egy gyerekes apa. Miért kifogasolod, hogy táppénzre megy a gyerekkel? Az ő gyereke is, nem csak az anyjáe, nem kéthetente két napra apa, hanem minden nap. Igazából az ünnepeket is fel kéne osztania, nem kizárólag veled karácsonyozni majd pl, hanem a gyerekekkel is... De ha ennyire az anyjuk ellen vagy, szerinted milyen kapcsolatod lesz a gyerekekkel? Eleve terhelt a kezdő helyzeted, hiszen miattad hagyta ott apa az anyjukat, egy tini emiatt gyűlölhet. Te meg még rateszel egy lapáttal. Őszintén szólva nem lepődnék meg, ha a férfi rájönnek, hogy jobb volt neki a házasságában...
52/74 A kérdező kommentje:
49: nem fogom felhívni, már írtam, miért
2021. aug. 20. 18:10
54/74 anonim válasza:
Mert te vagy a hunyó és ezt nagyon jól tudod.
55/74 A kérdező kommentje:
Mindegy, hagyjuk. Gondolhattam volna, hogy annyi rosszindulatú nő van itt, akik alig várják, hogy belekössenek valakibe. Persze, hogy nem kapok elfogulatlan válaszokat.
2021. aug. 20. 18:32
56/74 Lachesys válasza:
Neked az az elfogulatlan válasz, ami a te véleményedet támogatja. Nem ilyeneket kaptál, konkrétan kb senkitől, és most biztos mi vagyunk a rosszindulatuak. Nem lehet, hogy veled van a baj, és inkább el kéne gondolkodni? Komolyan nagyon mélyen nézz magadba. Nem tudom hány éves vagy, de marha furcsa elképzelésed van arról, hogy egy gyerekes apával milyen az élet. O elvált, nem pedig elhagyta a régi családját, attól neki ott még gyerekei és kötelességei vannak... Te azt gondoltad, ez kimerül abban, hogy néha telefonál a gyereknek meg kéthetente egyszer elviszi fagyizni? Lehet, hogy sok elvált apa ilyen, inkább orulnod kellene, hogy a pasid nem, hanem normális, és az exevel is normálisan viselkedik. De a valaszaid alapján egy tipikus "mostoha" vagy valami Disney mesebol.... Szállj már kicsit magadba.
57/74 anonim válasza:
Én is voltam házasságtoro kérdező, bár ott gyerek nem volt. Nekünk lett gyermekünk de én is meg lettem csalva.
Nálunk így is telefonalgatott a volt feleségével , mivel 10 évig voltak együtt. Eleinte zavart , de rájöttem hogy nekem nincs jogom beleszólni hisz én miattam lépett ki a házasságból.
Nem ő vele csal meg hanem egy teljesen idegen nővel.
De ha igy folytatod, akkor vissza fog menni tényleg a férfi.
Maradj csendben és orulj h veled van. Szerető általában ideig óráig van csak a férfival.
Inkább próbáld megtartani mint magadtol eltaszitani . Jó úton haladsz.
58/74 anonim válasza:
A szeretővel csak ideig óráig van a férfi. *
59/74 A kérdező kommentje:
58: ha nem lenne komoly a kapcsolatunk, szerinted engem választott volna? De köszönöm a károgást
2021. aug. 20. 18:59
60/74 anonim válasza:
Istenem, te nagyon buta nő vagy, Kérdező, plusz még önző is! Azért, mert összejött veled, dobja el a pasi az előző életét? Ezt nem várhatod tőle, de most komolyan... A gyerekek örökre összekötik őt az anyával, akár tetszik neked, akár nem. Hiszen tudtad, mit vállalsz!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!