Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bosszant, hogy a párom visszajár segíteni a volt feleségének?

Figyelt kérdés
Ha a nő kunyerál, már megy is segíteni, pl ma is ment valamit megszerelni. Vagy volt, hogy vitt egy karton tejet, mondván, hogy azt a gyerekeinek viszi. Ez normális dolog? Ti elnéznétek a párotoknak? Jogosan vagyok kiakadva emiatt?

2021. aug. 20. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
84%
A pasi új párja is lehetne "normális nő", nem olyan aki néhány polc felfúrásán nyafog. De sajnos nem jön mindig, minden össze.
2021. aug. 20. 17:29
 32/74 A kérdező kommentje:

27: kösz a sértegetést. Te meg gondolom szintén ilyen életképtelen, kunyerálós nő vagy, mint a párom exe.

28: nem fogok jópofizni, főleg, hogy valószínűleg én vagyok a szemükben a szemétláda, mivel hozzám költözött el a családjától a párom. Nem ismerem a volt feleségét személyesen, nem is akarom.

2021. aug. 20. 17:32
 33/74 anonim ***** válasza:
30%
31 Na és hol marad "a nő helye a konyhában van, a férfi meg felfúrja a polcokat"?
2021. aug. 20. 17:33
 34/74 anonim ***** válasza:
97%
Még szép, hogy megy táppénzre, megy a gyerekekért, viszi különórára stb.intézi a dolgaikat.Ez a normális.Ismerek olyat aki még szülőértekezletre is megy, mert tudni akarja az iskolai dolgaikat is.Nem a gyerekektől vált el.Igen ha lesz közös gyereketetk, akkor két felé.Már ha lesz, mert normális férfi kidob téged ezzel a hozzáállással.
2021. aug. 20. 17:34
 35/74 anonim ***** válasza:
100%

Ha miattad váltak el, akkor szerintem inkább maradj csendben.

A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy nem jogos a kiakadásod, mivel a gyerekeinek segít, nem külön megy a volt feleségének segíteni, miközben nincsenek otthon a gyerekeik.

Amúgy meg ő a volt feleségétől vált el és nem a gyerekeitől. Ez a normális hozzáállás.

2021. aug. 20. 17:35
 36/74 anonim ***** válasza:
96%
32 Nem kunyerálok, mint írtam, ő maga ajánlotta fel, hogy kifest. Csak én nem vagyok egy ribi aki házasságokat szed szét. Amúgy annyira vicces, hogy te nyúltál le egy foglalt pasit és most féltékeny vagy....
2021. aug. 20. 17:38
 37/74 anonim ***** válasza:
70%
Miylen sűrűn fordul ez elő, hogy mennie kell egyébként?
 38/74 anonim ***** válasza:
95%

Mennyire gyakori az, hogy ugrál a volt felesége kérésére. Neked ténylegesen a féltékenységen túl van károd ebből?

Egy bevásárlást nem tekintek akkora dolognak. Én ha megyek az aldiba, akkor felhívom a nagyszüleimet, tesómékat, hogy kell-e valami. Ugyanígy a szomszéd néninek is segítettünk, a barátainknak meg rendszeresen főztünk, mikor kicsi volt a gyerek. Ha a párom szüleihez megyünk, akkor nekik is segítünk vásárolni.

Ès ami fontos, hogy nekünk a fentiek az egyszerűen "kedves vagyok valakivel, mert nekem nem probléma, neki meg jól esik" kategóriába esik. Ha a férjed is így látja ezeket, akkor szerintem nem kell aggódnod, megbeszélheted vele, hogy neked jobban esne több közös program, de nem érdemes több energiát fordítani rá, mert, bár kaliberben nem, koncepcióban ugyanaz, mintha azt kérnéd tőle, hogy ne adja át a helyét a buszon. Nagyon fájdalmas tud lenni és alapvető emberi értékeket kérdőjelezel meg, ráadásul szívtelen is leszel a szemében. Helyette azt kérd tőle, hogy szánjon rád időt és tegye meg neked ezt meg azt. Ha tùlterhelt lesz, akkor remélhetőleg a te lelki igényeidet az anyagi igények elé helyezi. Persze ez függ az anyagi helyzettől is nyilván.

39/74 anonim ***** válasza:
89%
33. Ja nem, én a gyerek vagyok, ahol hasonló stílusa volt az új élettársnak. Továbbra sem értem, hogy miért baj, ha az elvált felek besegítenek egymásnak a gyerek körül. De akkor kérlek mondd el!
2021. aug. 20. 17:41
 40/74 A kérdező kommentje:
Na jó, ez már azért sok. Aki csak sértegetni tud, az inkább hallgasson. Ha jó lett volna a házassága, akkor nem jött volna össze velem, szóval be lehet fejezni a "szétszedted a házasságát" dumát.
2021. aug. 20. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!