Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bosszant, hogy a párom visszajár segíteni a volt feleségének?
27: kösz a sértegetést. Te meg gondolom szintén ilyen életképtelen, kunyerálós nő vagy, mint a párom exe.
28: nem fogok jópofizni, főleg, hogy valószínűleg én vagyok a szemükben a szemétláda, mivel hozzám költözött el a családjától a párom. Nem ismerem a volt feleségét személyesen, nem is akarom.
Ha miattad váltak el, akkor szerintem inkább maradj csendben.
A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy nem jogos a kiakadásod, mivel a gyerekeinek segít, nem külön megy a volt feleségének segíteni, miközben nincsenek otthon a gyerekeik.
Amúgy meg ő a volt feleségétől vált el és nem a gyerekeitől. Ez a normális hozzáállás.
Mennyire gyakori az, hogy ugrál a volt felesége kérésére. Neked ténylegesen a féltékenységen túl van károd ebből?
Egy bevásárlást nem tekintek akkora dolognak. Én ha megyek az aldiba, akkor felhívom a nagyszüleimet, tesómékat, hogy kell-e valami. Ugyanígy a szomszéd néninek is segítettünk, a barátainknak meg rendszeresen főztünk, mikor kicsi volt a gyerek. Ha a párom szüleihez megyünk, akkor nekik is segítünk vásárolni.
Ès ami fontos, hogy nekünk a fentiek az egyszerűen "kedves vagyok valakivel, mert nekem nem probléma, neki meg jól esik" kategóriába esik. Ha a férjed is így látja ezeket, akkor szerintem nem kell aggódnod, megbeszélheted vele, hogy neked jobban esne több közös program, de nem érdemes több energiát fordítani rá, mert, bár kaliberben nem, koncepcióban ugyanaz, mintha azt kérnéd tőle, hogy ne adja át a helyét a buszon. Nagyon fájdalmas tud lenni és alapvető emberi értékeket kérdőjelezel meg, ráadásul szívtelen is leszel a szemében. Helyette azt kérd tőle, hogy szánjon rád időt és tegye meg neked ezt meg azt. Ha tùlterhelt lesz, akkor remélhetőleg a te lelki igényeidet az anyagi igények elé helyezi. Persze ez függ az anyagi helyzettől is nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!