Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bosszant, hogy a párom visszajár segíteni a volt feleségének?
Figyelt kérdés
Ha a nő kunyerál, már megy is segíteni, pl ma is ment valamit megszerelni. Vagy volt, hogy vitt egy karton tejet, mondván, hogy azt a gyerekeinek viszi. Ez normális dolog? Ti elnéznétek a párotoknak? Jogosan vagyok kiakadva emiatt?2021. aug. 20. 16:23
11/74 A kérdező kommentje:
7: valóban nincs, de nekem nem az a bajom ha a gyerekeivel találkozik. Hanem az, hogy a nő miért nem oldja meg a problémáit egymaga? Minek kell neki segítség, pl hogy a párom menjen táppénzre a gyerekkel, meg segítsen elhozni autóval, ha van valami nehezebb dolog, meg hasonlók.
2021. aug. 20. 16:45
12/74 A kérdező kommentje:
9, 10: Még egyszer hangsúlyozom: nem a gyerekeivel való találkozásokkal van gpndom, hanem, hogy a nő nem képes megoldani a problémáit. A párom új életet kezdett velem, ezt el kéne fogadnia. Ebbe miért kellene, hogy beleférjen, hogy rohangál segíteni a régi családjának.
2021. aug. 20. 16:50
13/74 anonim válasza:
Azért, mert a párod csinálta a gyerekeket, az ő felelőssége is! Attól még, hogy nem élnek együtt. Vagy minden a nő dolga? Mindig neki kell, hogy rossz legyen? A férfi csak perkálja a gyerektartást? Nem, az, hogy a gyerek beteg, nemcsak a nő problémája, hanem a gyerekeké is!
14/74 anonim válasza:
Mondjuk azért mert az ő gyerekei is? Attól hogy elváltak, még nem szűnt meg az apjuknak lenni. Van fogalmad róla, milyen egyedülálló anyának lenni? Óriási segítség ha nem kell szerelőre költeni mondjuk egy csap cserénél, és tényleg annyival több jut a gyerekekre. Nem lehetsz irigy arra a szeretetre, amit a pasi a gyerekei iránt érez, mert az a szeretet soha nem lesz a tiéd, akkor sem ha hisztizel. Inkább örülj neki hogy ilyen felelősségteljes férfit találtál magad mellé, aki nem csak megcsinálni tudja a gyereket, annak ellenére sem, hogy az anyjukkal már nem tud párkapcsolatban lenni.
15/74 anonim válasza:
El kène fogadnia a gyerekes hapsinak hogy "új èletet kezdett" 😆😆
Huuu ez tényleg jó volt
Nem voltál tudatában annak, hogy egy elvàrt fèrfinak milyen kötelessègei vannak:
A nő problémái a gyerekei problèmài is részben.
16/74 A kérdező kommentje:
13: én is pont ezt mondom. Nem csak a nő problémája, hanem a gyerekeké is. De nem a páromé. Ha nekünk is lesz gyerekünk, szakadjon ketté a párom talán?
2021. aug. 20. 16:55
17/74 anonim válasza:
A gyerek problémája az Ő problémája is, mert ő az apjuk! Te ezt fel tudod fogni? Vagy ennyire önző vagy? Keress gyerektelen pasit, akkor csak rád fog figyelni a pasid.
18/74 anonim válasza:
Tudtad hogy vannak gyerekei, mikor ebbe belevágtál, akkor még nem zavart? Felelősséggel tartozik értük ugyanúgy.
19/74 A kérdező kommentje:
14: úristen, szövegértés! Miért vagyok én irigy a gyerekeire?? Engem az zavar, hogy a tepetopa anyjuk nem képes megoldani a problémáit, nem képes elfogadni, hogy a párom új életet kezdett!
2021. aug. 20. 17:00
20/74 A kérdező kommentje:
18: amikor belevágtam, elfogadtam, hogy a gyerekei az élete részei lesznek. De nem a volt felesége.
2021. aug. 20. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!