Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bosszant, hogy a párom visszajár segíteni a volt feleségének?

Figyelt kérdés
Ha a nő kunyerál, már megy is segíteni, pl ma is ment valamit megszerelni. Vagy volt, hogy vitt egy karton tejet, mondván, hogy azt a gyerekeinek viszi. Ez normális dolog? Ti elnéznétek a párotoknak? Jogosan vagyok kiakadva emiatt?

2021. aug. 20. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:

37:írtam már,hogy átlag kethetente, de van, hogy hetente van rinya.

39: milyen stílus? Azt sem tudod ki vagyok... Az a bajom, de már többször írtam, hogy a volt feleség nyafog a segítségért, ahelyett, hogy MEGOLDANÁ Ő MAGA.

2021. aug. 20. 17:48
 42/74 anonim ***** válasza:
91%
Te meg itt nyafogsz, ahelyett, hogy megoldanád te magad. Ülj le vele beszélni és mondd el neki, hogy elhagyod, ha még egyszer segít a volt feleségnek. Ja, hogy azt már nem.... mert tőle akarnál te is gyereket, hiszen ilyen balekot hol találsz, aki ennyire gyerekcentrikus....
2021. aug. 20. 17:51
 43/74 anonim ***** válasza:
93%
Nem gyanús, hogy gyakorlatilag senki nem állt melléd? Nyilván nem benned van a hiba. Hiába írták le többen apróra, hogy ebben nincs semmi. Nyafogj csak tovább a pasinak, majd megunja aztán nem kell többet ezen vergődnöd.
2021. aug. 20. 17:52
 44/74 anonim ***** válasza:
90%
Kéthetente egy nap már csak belefér, ha minden nap vagy minden másnap ugráltatná, akkor mondanám azt, hogy sok.
2021. aug. 20. 17:53
 45/74 anonim ***** válasza:
89%

És mit mondott a ffi, miért ugrik az első hívásra? Mit mondott, hogyan kezeli ezt a számodra kellemetlen szitut a jövőben?

A történet akkor kerek,ha ezt is tudjuk.

2021. aug. 20. 17:54
 46/74 A kérdező kommentje:
43: nem gyanús, mert itt mindig a kérdező kapja az ívet
2021. aug. 20. 17:54
 47/74 anonim ***** válasza:
20%

Azért ha hetente mennie kell valami miatt segíteni az szerintem is sok...

És ez nem arról szó hogy amugy a gyerekeire ne fordítson időt (mielőtt kiforgatjatok a szavaim jó gyk szokás szerint, de azért na. Az anyuka oldja már meg ha van vmi anélkül hogy egyből a gyerekek apját hívja akto ovabb lépett.

2021. aug. 20. 17:56
 48/74 anonim ***** válasza:
84%
Áh, csak a buta libák, mit te is. Szóval? Te miért nem oldod meg magad a problémádat?
2021. aug. 20. 17:57
 49/74 anonim ***** válasza:
80%

Másfél órája görcsölsz itt, gondolom napok óta otthon.

Miért nem hívod fel a feleséget és egy kvzgatás mellet elmondod, mit gondolsz erről és kéred vegye figyelembe a ti magánéleteteket is?!

2021. aug. 20. 18:05
 50/74 A kérdező kommentje:
48:ki mondta, hogy én nem oldom meg, te szintén buta liba
2021. aug. 20. 18:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!