Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok egy heves vita hevében azt mondaná neked hogy szarrágó vagy? Pasi nőnek
Meghàt nem derült ki, h az aktuàlis frici kölke van-e a pocakodban 🤔 ha nem, az erős szarràgósàgra utal.
Ettől függetlenül van még jópàr befolyàsoló tényező, de inkàbb abban hiszek, h a megemelkedett hormonszint hatàsàra àllsz bele egy ilyen veszekedésbe. Ettől függetlenül javasolnàm a jobbik eszedet elővenni, mert ez bizony tüskét hagy a pàrodban, amit évek utàn is fel fog emlegetni.
tipikus kontent nélküli kérdés amit direkt úgy fogalmaz meg, hogy a pasi jöjjön ki szarul és várja az önigazolást arról, hogy "HÚ HÁT ILYET NEM CSINÁLUNK DE BUNKÓ", aztán most koppant :D
ez az egyetlen érved, hogy jaj én kismama vagyok :( nem vonatbaleset ért, gondolom az a gyerek sem csak úgy beléd repült, ha volt eszed védekezés nélkül baszni, akkor nincs jogod felhasználni a még meg nem született gyereket MINDENRE kifogásként... jézus csóri, mi lesz ha megszületik.. " ÉN ANYUKA VAGYOK "
ha szarrágóként viselkedsz, joga van megmondani. hogy milyen stílusban teszi, az őt minősíti, de a választás meg téged. fantasztikus olvasni ezeket a kérdéseket, biztos csodás élete lesz ennek a gyereknek is
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!