Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint nem tudok bánni a pénzzel, túl sokat költök. Egyre több ebből a vita. Ti mennyiből hozzátok ki a hónapot 5 fővel (2 felnőtt, 3 gyerek)?
A kapcsolatunk elején úgy állapodtunk meg, hogy én kezelem a pénzt. Külön számlánk van, ő havi fix összeget utal nekem, de néha kell tőle kérnem külön is, ő ezt sokallja.
Ti mennyiből jöttök ki 3 gyerekkel?
Barátom is kezdte ezt az elejen.
Mikor eloszor vasaroltam vele (kulon fizetve)vettem magamnak sampont hajvegapolot mert mindenem lefogyott, ő is elkezdett rinyálni nekem. De en helybol megmondtam neki hogy bakker ez egy honapra kell ahhoz kepest meg kihozom a piperéket 5000 bol, mig anyukadnak CSAK a körme kerul ennyibe meg egy fodrasz..en meg nem járok se kormoshoz se fodraszhoz azaz én még eléggé atlag alatt is élek és szerényen szépítkezem.
Aztan maskor is mondta volna a ruhak miatt. Erre meg helybol mondtam hogy azt akarod hogy szepen öltözzem allandoan piszkalsz de amikor veszek bakker 2 felsőt ill ruhakat meg beszolsz??
Az ilyeneket rogton az elejen tisztazni kell hogy térjen észhez, ilyenek az árak, a minimumot koltod magadra így is!!
Tehát jól értem, te az összes pénzed beadod a közösbe, ő meg utal x összeget, azon kívül semmire nincs gondja, te intézel mindent, 3 gyereket, háztartást, számlákat... Aha...
Én a helyedben átadnám neki a gyeplőt. Ha olyan k_rva okos, akkor mostantól bajlódjon ő. Aztán vagy belátja, hogy hoppá-hoppá és nem cseszeget többet, vagy kiderül hogy ő tényleg jobban csinálja és ezután több pénzetek marad, neked meg kevesebb gondod lesz és több szabadidőt.
Te csak nyerhetsz.
Mi 3man vagyunk rezsivel együtt/ hitelünk nincs/ havi 700000 ft az alap
Mondjuk mi nagyon jól élünk.
Ez teljesen egyenfuggo Tudok ilyen családot aki 2 Minimálbérből el megvannak de olyat is aki 800 ezerből....
figyeld az árakat ne pazarolj
Kormos és hasonló luxosok csökkentése
Ahova lehet gyalog menni nem autóval
Én ezeket csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!