Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint nem tudok bánni a pénzzel, túl sokat költök. Egyre több ebből a vita. Ti mennyiből hozzátok ki a hónapot 5 fővel (2 felnőtt, 3 gyerek)?
A kapcsolatunk elején úgy állapodtunk meg, hogy én kezelem a pénzt. Külön számlánk van, ő havi fix összeget utal nekem, de néha kell tőle kérnem külön is, ő ezt sokallja.
Ti mennyiből jöttök ki 3 gyerekkel?
250 ezer 5 főre ?
Szerintem pedig ügyesen osztod be a pénzt
Próbálj beszélni a férjeddel,mert szerintem nagyon is jól osztod be a pénzt
Mi 4 en ( 3 felnőtt,1 csecsemő)kb 500 -600 ezret költünk el egy hónapban,nincs hitelünk,de minden olyan drága lett h egy alap bevásárlás szörnyen drága
Kezébe nyomnék egy bevásárló listát, amint kb egy heti élelmiszer és tisztálkodószer és a gyerekek dolgai vannak. Na akkor most menj és vásárolj be mindent.
Vagy leülnék vele egy ilyen heti bevásárlólistával, és mondanám neki, hogy nézd át, és ha végeztél vedd a cipőd és gyere velem vásárolni. Aztán lássa a végén mennyit fizetsz és mondd el neki, hogy ebbe mi nincs benne és hogy ez a heti, nem a havi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!