Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok egy heves vita hevében azt mondaná neked hogy szarrágó vagy? Pasi nőnek

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 21:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
5%
Szar alak vagy.
2021. aug. 18. 22:00
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ. Jogos volt?
2021. aug. 18. 22:00
 3/19 anonim ***** válasza:
16%
Olyannak lát, egy szar alaknak. Ilyet nem mondok egy veszekedés hevében ha nem tartalak genny ládának.
2021. aug. 18. 22:03
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Semmit se.
2021. aug. 18. 22:10
 5/19 anonim ***** válasza:
30%

Én ilyen indulatos fajta vagyok. Simán mondok mindenfélét veszekedés közben, aminek a fele se komoly.

De attól még lehet igaz amit vita közben mond a másik. Vagy ő annak érzi.

Hét át kell gondolni, van e igazságtartalma.

2021. aug. 18. 22:14
 6/19 A kérdező kommentje:
Kismama vagyok hogy lehet ilyet mondani amikor mindjárt megszuletik a gyerekunk?
2021. aug. 18. 22:19
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
6 De miért mondta, áruld már el?
2021. aug. 18. 22:21
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Túlzottan spórolós vagy esetleg?
2021. aug. 18. 22:22
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Mit számít, hogy kismama vagy, attól még lehetsz szarrágó. Személyiségtől függ, nem állapottól. Szóval az nem releváns, hogy várandós vagy. De ha ezen fennakadsz, hogy le szarrágóznak valamiért, akkor egy kicsit le kéne lazulnod. Nem kell minden apróságon megsértődni. :D
2021. aug. 19. 00:10
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

Ha ideges vagyok eléggé cifrán tudok beszélni. De a gyermekeim anyjának ilyet sose mondanék. Nem ismerem a csávót és az emberek nem egyformák.. ő lehet ilyen, heves vita közben mondhat olyat, amit nem gondol komolyan, te meg nagyon magadra veszed a terhesség miatt (hormonok meg minden).. ezt igazából neked kellene tudnod kérdező, hogy normális e nála ez a viselkedés, hiszen te vállaltál vele gyereket, te ismered, nem mi.. írhatunk itt bármit, nem ismerjük a párodat, csak vaktában találgatózhatunk. Esetleg kérdezz meg valakit, aki szintén jól ismeri.. a testvérét, szüleit, legjobb barátját..

Mint mondtam l, Én biztos, hogy soha nem mondanék ilyet a gyermekeim anyjának (meg ha nem lenne gyerekünk, akkor sem), függetlenül a vita hevességétől.

2021. aug. 19. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!