Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok egy heves vita hevében azt mondaná neked hogy szarrágó vagy? Pasi nőnek
Én ilyen indulatos fajta vagyok. Simán mondok mindenfélét veszekedés közben, aminek a fele se komoly.
De attól még lehet igaz amit vita közben mond a másik. Vagy ő annak érzi.
Hét át kell gondolni, van e igazságtartalma.
Ha ideges vagyok eléggé cifrán tudok beszélni. De a gyermekeim anyjának ilyet sose mondanék. Nem ismerem a csávót és az emberek nem egyformák.. ő lehet ilyen, heves vita közben mondhat olyat, amit nem gondol komolyan, te meg nagyon magadra veszed a terhesség miatt (hormonok meg minden).. ezt igazából neked kellene tudnod kérdező, hogy normális e nála ez a viselkedés, hiszen te vállaltál vele gyereket, te ismered, nem mi.. írhatunk itt bármit, nem ismerjük a párodat, csak vaktában találgatózhatunk. Esetleg kérdezz meg valakit, aki szintén jól ismeri.. a testvérét, szüleit, legjobb barátját..
Mint mondtam l, Én biztos, hogy soha nem mondanék ilyet a gyermekeim anyjának (meg ha nem lenne gyerekünk, akkor sem), függetlenül a vita hevességétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!