Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálta az ex barátnőm, hogy mindig neki volt igaza?
Párom férfi es detto ilyen.
Amiket megfigyeltem
- akarmilyen problemam van, kicsavarja ugy, hogy az ő problemairol legyen szo, pl ha nem bízom benne komolyan a végén még nekem kell őt győzködni meg bizonyitani hogy megbízhat bennem nekem csak ő kell, nem kell más. Mert elkezd viszontvádolni.
Es minden marad tovabbra is hogy ő ki tudja korrekt e vagy nem. Nem bizonyit semmit nem győzköd engem
- folyamat áldozatnak állitja be magát, nem engem hanem őt kell sajnálni mert én gonosz ugy állitom be hogy ő milyen sz.r ember mert ez meg az a bajom vele, nem tesz ellene nem erdeklik az érzéseim, hanem átmegy picsogoba és még őt kell sajnálni meg akkor minek vagyok vele ha nekem ő semmiben nem jo- visszakerdezések.
Megint minden marad ugyanugy az en sérelmeim nincsenek megoldva
-visszhang, papagáj.
Ha attol tartok el akar hagyni hozzám vágja hogy en akarom őt elhagyni. Mindent ismetel.
- ha megsertodom akkor ő is, nem hiv fel, ignoral, még neki áll feljebb, de akár napokig is. És még én kezdem el keresni őt..holott én vagyok megbántva
-hazudik. Bizonyitékok nelkul semmit nem ismer be.és még nekem kell bocsánatot kérnem igy azert is amiben valojában ő a saras.
Stb
* jav
Ha nem bízom benne, a végén még nekem kell bizonygatni hogy ő megbízhat bennem
Tényleg ne akard megtanulni.
Azért, mert ilyen partnered volt, a következőt nem kell ezzel büntetni.
Nem csak a nők alkalmazzák, hanem a férfiak is szép számmal.
Az én exemnek (aki egy férfi volt) az volt a technikája, hogy folyton sajnáltatta magát. Ő a gyerekkori dolgaihoz nyúlt vissza, pl. oda, hogy szegény családban nőtt fel. Olyan albit néztünk, aminek 60.000 lett volna a bérlési díja (az sajnos a mai világban már olcsónak számít), és még ennek sem tudta előteremteni a felét. Hiába volt munkahelye, inkább költött játékokra, és amikor szóltam, hogy jó lenne összeköltözni, akkor jött a sztori a szegény családról, a pénzt lenyúló szülőkről és az ajándék nélküli karácsonyról. Ekkor persze megsajnáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!