Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagymamámmal ha elmegyünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagymamámmal ha elmegyünk barátnőihez mindig elmegyek náluk wc-re megszoktam szagolni ha van használt bugyi néha csináltam is náluk fiúk nektek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Utána ha kimegyek a kertbe hozzájuk mindig nézem a barátnőit olyan igazi érett nők sokan kis lenge ruhában nem zavartatják magukat hogy ott vagyok néha volt hogy elfelejtkeztek magukról kicsit szétrakott lábakkal ültek.

Nem tudom ezt direkt csinálták de néha odalestem nekik.

2020. júl. 28. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bízom benne, hogy édesanyád 18 évesen szült, ahogy őt is a mamád...

Ha nem így van, akkor remélem, hogy nagyon fiatalos és a lánya korosztályával barátkozik a nagyi.

2020. júl. 28. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂
2020. júl. 28. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hú barátom itt úgy látom van gond, nagyon ráindultál a granny-kra 😃

Nyugi, nem kölcsönös a vágy, meg sem fordul a fejükben, hogy a bugyijukat szagolgatod sutyiban, s nem a te kedvedért vannak "lengében".

2020. júl. 28. 13:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Szoktam náluk füvet is vágni nyáron.

Egyiküknek biztos bejövök de most még az incselkedés fázisa van ő volt aki lehajolt előttem szoknyában és láttam mindent neki.

Sokat beszélget velem ha segítek neki a kertben sokszor elég nőies fiatalos öltözet van rajta.olyan mintha vibrálna a levegő kicsit de még egyikünk se lépett csak kóstolgatás megy mindkét fél részéről.

2020. júl. 28. 14:02
 5/6 kisördög1 ***** válasza:
56%
Próbálkozz be és kiderül tényleg van-e vibrálás
2020. júl. 28. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
1-es 😀😀😀
2021. júl. 1. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!