Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csinálta az ex barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálta az ex barátnőm, hogy mindig neki volt igaza?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi a technikája? Én ezt meg akarom tanulni! A végén már sokat vitáztunk, és azon kaptam magam, hogy mindig én voltam a szemét, én jöttem ki minden vitából szarul, és szinte akkor is én kértem bocsánatot, ha ő bántott meg engem. Intelligensnek tartom magam, de egyszerűen nem jöttem rá erre a Jedi elmetrükkre. Van erről vmi könyv, vagy tanfolyam? Oké, ez poén volt, de tényleg érdekel, hogy hogyan csinálta, és más hölgyeknél is tapasztaltam ezt régebben. Mondok egy légbőlkapott példát. Ha én megcsaltam őt, akkor rohadt szemét vagyok. Ha Ő csalt meg engem, akkor is én vagyok a szemét, az én hibám az Ő félrelépése is, mert belehajszoltam. Minden más szituációnál így ment ez.

#vita #igazság #Jedi-elmetrükk
2021. aug. 10. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem női tulajdonság, fèrfiak is művelik ugyanúgy.

Úhy hívják, hogy manipuláció. Ès azzal lehet megtenni, aki hagyja magát.

2021. aug. 10. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Előző barátnőm velem is ezt csinálta és profi volt benne.. szinte már ijesztő. Manipulált, kiismerte a gyenge pontjaimat és szinte tudat alatt. Ezenkívül persze nála is mindig az örök áldozatszerep volt, plusz hangulatingadozás. A hangulatingadozásnak köszönhetően, amikor épp "haragudott" rám, akkor az nekem is sok szenvedéssel járt, amikor meg épp boldog volt velem, akkor hihetetlen magasságokba emelkedtem vele én is. Persze hát, hogy néha már a rossz hangulatának előszelénél bepánikoltam és mindent megtettem h megmaradjon a "jó" állapot. Persze rendesen kihasznált így, egy idő után már egy-egy nézés, elejtett szó, már amikor emeli a hangját hogy hisztizni kezd, én már ugrottam hogy akedvére tegyek.

Sokkal később esett le h a szex-el gyakorlatilag végig zsarolt tudat alatt. Egy idő után már éreztem h ha nem adok neki igazat, akkor hosszútávon a szex miatt rosszul járok, ezért mindenben inkább igazat adtam neki.

Sokszor volt olyan, h kics . szett velem, és végül én kértem tőle bocsánatot...

Szerencsére már az exbarátnőm. Egyébként 11-est kiegészíteném, nem csak azzal lehet megtenni aki hagyja magát hanem aki nem veszi észre. Akinek még nem volt komoly kapcsolata és rögtön elsőre összefut egy manipulatív, nárcisztikus, hangulatingadozásos stb emberrel, nem biztos h AZONNAL szakítani fog, márpedig ha benne marad a kapcsolatban, fél-1 évig, lassú bvíz partot mos, egy ilyen személy gyakorlatilag képes az ujja köré csavarni és teljesen manipulálni egy másikat. Mire észreveszed már sérült a lelked és már késő, persze sose késő kilépni egy kapcsolatból, de utána se lesz jobb egy ideig sajnos... Ezért mondom ahogy a fentieknek csak a szikráját látod MENEKÜLJ.. szerencse ha az első randin kiderül az ilyen. De mivel ezek pszichológiai betegségek gyakran csak hónapokkal később bukkannak felszínre....

2021. aug. 10. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az exem votl ilyen, ő a férfi.

Mindig az övé kellett legyen az utolsó szó, őt nem érdekli, tartom aminek akarom, blablabla. Mindig félbeszakított, közbevágott. Birzasztóan fusztrált, már majdnem ott voltam, hogy fizikálisan is beverek neki egyet, annyira felcseszett.

2021. aug. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!