Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el a barátnőm, hogy ha fogyókúrázik, én se egyek olyan kaját amit ő nem ehet? Minden lány így gondolkozik?

Figyelt kérdés
kezdek már megőrülni hogy minden nap a vacsora grill csirke zöldséggel vagy valami saláta.. nem ehetek meg nyugiban egy pizzát, hamburgert vagy pörköltet, anélkül h hisztériázzon vagy lelki beszédet tartson.. a csokit, chipset száműzte teljesen a lakásból.. de ha elmegyünk egy strandra és ennék egy lángost, akkor is teljesen kiakad. a strandokon ugye semmi diétás nincs, csak rántott hús meg hamburger, marad az hogy salátát kell ennem ott is, vagy gyümölcsöt amit magunkkal viszünk, majd éhen szoktam halni.. és ez megy már május óta, azt hittem csak 1-2 hónap lesz de kezd úgy tűnni hogy ennek a fogyókúrának soha nem lesz vége..
2021. aug. 18. 21:23
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Összesen volt rajtam max 10kg,azt nem nevezném nagy súlynak. BMI szerint teljesen normális a súlyom/alkatom, szóval erről ennyit. A kérdés amúgy sem arra vonatkozott, hogy ki-mekkora felesleg, vagy akármi miatt diétázik, hanem, hogy normális - e, hogy a kérdező párja ennyire bele akar szólni az étkezésébe. Csak elkanyaradott a kommentszekció egy másik irányba, ezért mehosztottam a tapasztalataim és a véleményem, hogy nem szabadna olyan szigorú diétát követni, amit kínkeserves szenvedéssel tud csak valaki tartani.

2021. aug. 19. 15:04
 42/45 anonim ***** válasza:
15%
hiába eszik csirkét ha mellette nem végez test mozgást, fogyáshoz szükséges a kardiós edzés napi 1 óra minimum .
2021. aug. 19. 15:21
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges. A kalóriadeficit a lényeg: többet mozogsz, mint amennyit beviszel, vagy kevesebbet viszel be, mint amennyit mozogsz.
2021. aug. 19. 16:23
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

A sport csak meggyorsítja a fogyást, plusz formát ad.

A lényeg a kaja, mennyiségileg és minőségileg.

2021. aug. 19. 16:43
 45/45 anonim ***** válasza:
73%

A koncepció xar.Ezt értesd meg vele.

A fogyókúra pont azért kúra,mert a delikvens sanyargatja magát.(lasd a példát)Sóvarog a megszokott ételek után.Aztán mikor nagynehezen elerte a megfelelő testsúlyt,boldogan hatradől mint aki jólvégezte dolgát,és ugyanott folytatja,ahol abbahagyta.Elkezd ismet jóízűen veled enni.Természetesen ugyanúgy visszahízik.

Tehát addig míg fel nem fogta,hogy ez egy életreszóló életmódváltast kíván,és csorgatja a nyálát a calóriadús etelekre semmi esélye nem lesz.Illetve de.Egy allandó hintázó testsúly,sikertelenségek,szélmalomharc.

Végsősoron azt akartam mondani,hogy elbújhatsz a másikszobába pízzát enni,vagy eheted a salátát is.Tökmindegy,míg ő ezt egy kínként,egy szükséges lemondásként,vagy megpróbáltatásként fogja fel,nem lesz tartós eredmény!

2021. aug. 19. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!