Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért várja el a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el a barátnőm, hogy ha fogyókúrázik, én se egyek olyan kaját amit ő nem ehet? Minden lány így gondolkozik?

Figyelt kérdés
kezdek már megőrülni hogy minden nap a vacsora grill csirke zöldséggel vagy valami saláta.. nem ehetek meg nyugiban egy pizzát, hamburgert vagy pörköltet, anélkül h hisztériázzon vagy lelki beszédet tartson.. a csokit, chipset száműzte teljesen a lakásból.. de ha elmegyünk egy strandra és ennék egy lángost, akkor is teljesen kiakad. a strandokon ugye semmi diétás nincs, csak rántott hús meg hamburger, marad az hogy salátát kell ennem ott is, vagy gyümölcsöt amit magunkkal viszünk, majd éhen szoktam halni.. és ez megy már május óta, azt hittem csak 1-2 hónap lesz de kezd úgy tűnni hogy ennek a fogyókúrának soha nem lesz vége..
2021. aug. 18. 21:23
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
71%
nem várhaná el.
2021. aug. 18. 21:25
 2/45 anonim ***** válasza:
45%
Egy csicska vagy ha ezt tűröd.
2021. aug. 18. 21:30
 3/45 anonim ***** válasza:
81%
Ez baromság! A férjem annyit eszik, amennyit akar, nem hízik, én ha megeszek egy pizzát, 3 napig cicaandragban járok, mert nem tudom osszegombolni a farmerom. Valoszinuleg eletem vegeig ehezni fogok, ha meg akarom tartani az S/M méretemet. De őt miért kellen szivatnom azért, mert nekek szar?
2021. aug. 18. 21:31
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar elcsábulni, gondolom. Én is diétázom, de heti 1-2 csalás nekem belefér, nem ezen múlik. Nem szabadna, hogy téged korlátozzon, mondjuk (szerintem) ez sem túl egészséges hozzáállás, ha valaki ennyire fanatikus.
2021. aug. 18. 21:31
 5/45 anonim ***** válasza:
83%

Ez olyan mintha vega/n nem vegan együtt él és elvárná hogy ne egyél húst.. Ez őnzőség.

Nyilván rossz neki hogy te ehetsz normális kajákat, de nem rakhatja rád ezt az érzést, és irányít ezzel, ez tényleg durva.

Kompromisszum kell, csak akkor eszel ha ő nem látja, ennyi.

2021. aug. 18. 21:33
 6/45 anonim ***** válasza:
74%
Nőként mondom,hogy barátnőd egy idióta :'D
2021. aug. 18. 21:33
 7/45 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez nincs rendben, sosem várnám el ezt a páromtól.

Vokt, hogy ő diétázotz, akkor én idomultam hozzá, mert nekem kellett főznöm. Viszont ha én diétáznék, akkor is megoldanám úgy, hogy mindkettőknek jó legyen. Abba pedig végképp nem szólnánk bele, hogy étteremben/büfében/vendégségben mit eszik a másik.

2021. aug. 18. 21:34
 8/45 anonim ***** válasza:
79%

Nőként mondom, hogy a barátnőd idióta. Nem lehet ilyen terrorban tartani a társadat.

Az egyetlen diétás megszorítás, amibél szerintem elvárható, hogy a párok alkalmazkodjanak egymáshoz, az a cöliákia. De ott ugye elég komoly egészségügyi vonzata van a dolognak, hiszen a közös konyhába, hűtőbe stb nem kerülhet glutén.

Meg az ilyen hasonló agresszív allergiák (pl. földimogyoró).

De egy hülye fogyókúra nem tartozik ide. Ha egyedül nem képes csinálni a csaj, mert nincs akaratereje, akkor egy nyomi.

2021. aug. 18. 21:38
 9/45 anonim ***** válasza:
97%
Fussàl napi 10 km t és várd el tőle is hogy veled fusson.
2021. aug. 18. 21:39
 10/45 anonim ***** válasza:
31%
Igaza van a csicskàs beszólónak, egy szar papucs vagy
2021. aug. 18. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!